“Цінує кожну хвилину”: як принц Вільям переживає хворобу Кейт Міддлтон

Принц Вільям переживає особисту драму, поки його дружина Кейт Міддлтон та батько, король Великої Британії Чарльз ІІІ, лікуються від раку. Про це пише Fox News.

Нещодавно Кенсінгтонський палац підтвердив, що принцеса Уельська не виконуватиме обов’язки інспектора традиційного огляду полковників на параді короля Trooping the Colour у суботу, 15 травня 2024. Тим часом Кетрін продовжить зосереджуватися на своєму одужанні під час боротьби з онкологією.

Кейт Міддлтон та принц Вільям Фото: The Duke and Duchess of Cambridge/Twitter

“Я вважаю, що принц Вільям пережив власну приватну смуту, коли його батько і дружина одночасно проходять лікування від раку, і без підтримки з боку його брата, принца Гаррі”, – зазначила британська телеведуча і фотографка Гелена Чард.

“Це, мабуть, час самотності”, — додала вона.

Зокрема, майбутній британський король цінує кожну хвилину, яку проводить зі своєю дружиною. Вони з Кетрін мали достатньо часу поміркувати про життя.

“Вони провели разом стільки часу, скільки можливо, і, я можу собі уявити, вони ближчі, ніж будь-коли, вони пережили несподіваний дзвінок пробудження і захочуть користуватись кожним днем ​​і жити найкращим життям”, — вважає телеведуча.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми Фото: Getty Images

Після новин про боротьбу з онкологією мама трьох дітей відійшла від публічних обовʼязків, хоча і до того вже кілька місяців не виходила офіційно на публіку. З грудня 2023 року Кейт Міддлтон лише помічали з принцом Вільямом на ринку та з мамою Керол в авто.

За деякими даними, принцеса Уельська може не повертатися до роботи аж до 2025 року. Втім, ходять чутки, що дружина Вільяма може зʼявитися на балконі Букінгемського палацу 15 червня на параді короля.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

1 годину ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

2 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

2 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

2 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

2 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

2 години ago