Фамільна тіара і чоловік-мільярдер: нова герцогиня Вестмінстерська показала фото з весілля

Г’ю Гросвенор, 7-й герцог Вестмінстерський, мільярдер і близький друг принців Вільяма і Гаррі, одружився з Олівією Генсон. І їхнє весілля стало світською подією літа 2024 року.

Олівія Генсон, нова дружина Г’ю Гросвенора, герцога Вестмінстерського, показала нові офіційні фото зі свого розкішного і дуже англійського весілля. Церемонія відбулася в Честерському соборі, а на урочистості зібралися, крім інших, члени королівської сім’ї. Але не принц Гаррі, який залишився в Каліфорнії. Про це пише Daily Mail.

31-річна Олівія Генсон опублікувала кілька більш особистих фото, окрім тих, що зробили журналісти біля 1000-річного собору. І навіть два знімки з маєтку Ітон-хол у Чеширі, куди перемістилися 400 гостей після офіційної церемонії в Честері.

Самих гостей попросили не публікувати фото і відео з весільної вечірки в соцмережах.

Аристократ-мільярдер Г’ю Гросвенор, який успадкував титул і величезні статки 2016 року після смерті свого батька, зустрічався з Олівією, донькою біржового маклера Руперта Генсона, два роки, перш ніж оголосити про заручини у квітні 2023 року.

На честь весілля, вхід до Честерського собору прикрасили величезною зеленою аркою, а все місто — букетами квітів, які купили у місцевих фермерів, а потім передали на благодійність. Журналісти підрахували, що церемонія обійшлася нареченому-мільярдеру в 100 тисяч фунтів стерлінгів.

На церемонію наречений з друзями прибув на старому зеленому Land Rover Defender — звичайному транспорті в сільській місцевості Чеширу.

А наречена вибрала вінтажний 8-літровий “Бентлі” 1930 року випуску, що належить маєтку Гросвенор.

Вбрання нареченої було сповнене відсилань до її сім’ї. Так, фату прикрашала така ж вишивка, як візерунки на фаті її прабабусі 1880 року, сукню пошила дизайнерка Емма Вікторія Пейн, а зачіску прикрашала фамільна тіара Гросвенорів від Фаберже — “Мирове листя”, створена 1906 року.

Весілля Г’ю Гросвенора та Олівії ГенсонФото: Getty Images

Свій образ вона доповнила синіми туфельками на стійких підборах від Silvia Lago і букетом з місцевих квітів і папоротей.

Принц Вільям був присутній на церемонії, виконуючи свої обов’язки шафера, але його брат Гаррі, також один із найближчих друзів Г’ю Гросвенора, не поїхав, вирішивши замість цього залишитися в Каліфорнії.

Герцог Вестмінстерський є хрещеним батьком сина Вільяма принца Джорджа і сина Гаррі Арчі.

Також на весіллі були присутні принцеси Беатріс і Євгенія.

Після закінчення церемонії 400 гостей вирушили на розкішний прийом у сімейну резиденцію Гросвенор, Ітон-хол, недалеко від Честера. Журналісти вже з’ясували, що весільний торт був лимонним.

Статки герцога Вестмінстерського, широко відомого серед друзів-аристократів як “Г’юї”, оцінюють у 10,42 мільярда фунтів стерлінгів, що робить його найбагатшою людиною у Великій Британії у віці до 40 років. Його наречена, яка виросла в Лондоні та Оксфордширі, працювала в індустрії екологічно чистих продуктів харчування та напоїв.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

8 години ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

8 години ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

8 години ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

8 години ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

8 години ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

8 години ago