Забрали паспорти: українську співачку спіймали з контрабандою в Польщі (відео)

Співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) розповіла Катерині Осадчій, як у неї в 15 років ледве не почалися проблеми із законом через прикордонників. Про це зірка шоубізнесу згадала в ефірі телепрограми “Пісня мого життя”.

TAYANNA розповіла, що майже всі жінки в її рідному місті Чернівці раніше їздили до Польщі, щоб займатися торгівлею. Переважно це була контрабанда, така як цигарки, спиртні напої, спортивний одяг і шкарпетки — все, що можна було вмістити у валізу.

Коли для Тетяни настав час вступати до університету, вона обрала навчання в Кракові (Польща). Дівчині готові були надати безплатне навчання. Але ось грошей для проживання в місті під час навчання у неї не було. Тому Тетяна стала супроводжувати маму в поїздках за кордон для торгівлі товарами. За словами зірки шоубізнесу, це відбувалося, коли вона навчалася в десятому класі.

Одного разу, коли вони прибули в Перемишль і вийшли з поїзда, раптово поліція почала облаву, перевіряючи всіх пасажирів. 15-річну Тетяну разом із мамою забрали у відділення поліції. Там поліцейський почав нарікати на українців, які порушують закон і додають представникам закону клопоту. Решетняк, ображена такими словами, сказала, що хотіла заробити гроші на вступ. Їй не повірили. Тоді дівчина вирішила виконати пісню It’s My Life.

“І я її заспівала так по-рокерськи… Дивлюся на нього і він плаче, збирає цей папір, мені кидає. І я збираю цей товар, дивлюся на маму, мама на мене. Ми ті шкарпетки, ці цигарки пакуємо назад у валізу. Вони паспорти віддали”, — поділилася спогадами TAYANNA.

Ольга Степанова

Recent Posts

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

3 хв. ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

14 хв. ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

22 хв. ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

33 хв. ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

42 хв. ago

“Любов переможе”: депутатка Марія Мезенцева вийшла заміж

34-річна українська депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж та показала весільні кадри. Фото…

54 хв. ago