Помічено знак, що Кейт Міддлтон одужує: що відомо про її хворобу

Одужання Кейт Міддлтон, схоже, йде за планом, оскільки вона продовжує лікування вдома у Віндзорі після того, як у лютому 2024 року їй діагностували рак. Про це пише Hello Magazine.

Через серйозні сімейні обставини принц Вільям змінив свій робочий графік, щоб допомогти дружині Кейт і їхнім трьом маленьким дітям: десятирічному принцу Джорджу, девʼятирічній принцесі Шарлотті і шестирічному принцу Луї.

Знаком того, що одужання принцеси Уельської прогресує, стало свіже повідомлення Кенсінгтонського палацу. Відомо, що принц Вільям візьме участь у двох публічних заходах, тому він залишить Віндзор на одну ніч.

У четвер, 9 травня 2024, майбутній король Великої Британії здійснить свій перший офіційний візит до Корнуолла та островів Сіллі після того, як став герцогом Корнуольським.

Кейт Міддлтон Фото: Скріншот

Спочатку Вільям відвідає місце, де буде побудовано перший проєкт герцогства Корнуольського — житло для бездомних. Проєкт, реалізований спільно з корнуольською благодійною організацією St Petrocs, створить 24 будинки для підтримки бездомних людей.

Потім принц Уельський відвідає пляж Фістрал, де познайомиться з організаціями, які ним опікуються.

У п’ятницю, 10 травня 2024, чоловік Кейт Міддлтон відправиться на острови Сіллі в гавань Сент-Мері, яка розташована у Герцогстві і обслуговує пасажирів і судна. Вільям проведе час з операторами порту, перш ніж відвідати лікарню St Mary’s Community Hospital.

Принц Вільям Фото: Getty Images

Загалом, принц Уельський здійснить більше виходів, перш ніж його діти відправляться на літні канікули.

Син короля Чарльза ІІІ планує “збільшити свій щоденник публічних заходів протягом наступних двох місяців”. Також відомо, що принц Вільям не планує бачити свого меншого брата принца Гаррі, коли той буде в Лондоні.

Оновлення щодо стану здоров’я Кейт Міддлтон є доволі рідкісним, оскільки вона оголосила, що проходить профілактичну хіміотерапію, в березні 2024. У той час мама трьох дітей попросила надати їй “час, простір і приватність”, поки вона завершить лікування.

22 березня принцеса Уельська оголосила про свій діагноз у зворушливому відеозверненні, зазначивши: “Це, звичайно, стало величезним шоком, і ми з Вільямом робили все можливе, щоб обробити та вирішити це приватно заради нашої молодої родини”.

Певний час Уельські провели в Норфолку, навіть не відвідавши традиційну великодню службу. А в середині квітня 2024 принц Вільям повернувся до громадськості, відвідавши заходи в Західному Лондоні та Сурреї.

Який тип раку в Кейт Міддлтон?

Кенсінгтонський палац не розголошує тип раку принцеси, оскільки старші члени королівської родини намагаються зберегти конфіденційність її особистого здоров’я та медичних записів.

Чому Кейт Міддлтон зробили операцію?

Причини операції на черевній порожнині, яку принцеса Уельська перенесла в січні 2024 року, також не розголошуються. Зазначалося, що медична процедура була запланованою і не через онкологію.

Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Король Чарльз ІІІ, який сам лікується від онкології, всіляко підтримує невістку. Як відомо, британський монарх дуже тісно спілкувався з Кетрін, пропонуючи непохитну підтримку у важкий час.

Чарльз ІІІ говорив: “Кетрін демонструє надзвичайну силу, і ми всі підтримуємо її на кожному кроці”.

Ольга Степанова

Recent Posts

74-річний Річард Гір з дружиною зʼявився на Каннському кінофестивалі-2024

74-річний американський актор Річард Гір відвідав Каннський кінофестиваль-2024 з дружиною Алехандрою Сільвою. Знімками 41-річна обраниця зірки "Красуні" поділилася в…

2 години ago

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

2 години ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

2 години ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

3 години ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

3 години ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

3 години ago