Щойно закінчила лікування: пенсіонерка, яка пережила рак, зірвала джекпот у $5 млн

75-річна жінка тривалий час боролася з раком грудей і практично відразу після завершення лікування зірвала джекпот у лотереї. Про це йдеться в матеріалі Daily Star.

Йдеться про Донну Осборн, яка готувалася разом зі своєю донькою відвідати родичів у Флориді. Вони прибули в аеропорт, але рейс кілька разів затримали. У результаті донька жінки полетіла сама, адже літак довелося чекати надто довго.

“Затримки були настільки численними, що я вирішила повернутися додому. Якби я не покинула аеропорт, я б ніколи не купила цей квиток”, — заявила Донна Осборн.

На автозаправній станції вона придбала один із лотерейних квитків, який і виявився для неї доленосним. Просто на парковці жінка вирішила подивитися на результат і була приголомшена тим, що побачила.

Донна Осборн одразу ж повернулася в магазин, щоб касири підтвердили справжність виграшу, адже вона не могла повірити своєму щастю. Донька теж до останнього не вірила, що її матiр стала володаркою джекпоту.

Для 75-річної пенсіонерки цей виграш став гірко-солодким, адже нещодавно вона закінчила променеву терапію від раку грудей. У лотерею вона грає багато років, проте таке з нею сталося вперше. Виграш прийшов до її дня народження. При цьому навіть після цього Донна Осборн не збирається йти на пенсію.

“Я не знаю, що б я робила з собою, якби пішла на пенсію; мені потрібно залишатися активною. Думаю, я вкладу частину виграшу, безумовно, але потім я планую відвідати Аляску!” — підсумувала жінка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Готуйтеся вивертати кишені: податкова отримала доступ до всіх рахунків українців

З 30 вересня Державна податкова служба почне отримувати дані щодо стану рахунків громадян України від податкових органів…

10 хв. ago

Укрпошта отримала 70 тисяч повісток з QR-кодами та підписами ТЦК: кому розішлють

Міністерство оборони України за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало 70 тисяч повісток, переданих Укрпошті для оповіщення…

19 хв. ago

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

37 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

48 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

57 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

1 годину ago