Від Кейт Міддлтон намагаються приховати ганебну правду: у сім’ї не все гаразд

42-річна принцеса Уельська проходить курс хімієтерапії після виявлення онкологічного захворювання. Рідні намагаються оточити її турботою та огородити від усіх проблем. А вони набувають серйозного розмаху.

Керол і Майкл Міддлтони зазнають великих фінансових труднощів. Згідно з останнім звітом, подружжя не змогли виплатити гроші після того, як у 2023 році їхній бізнес перейшов в управління. Вони заборгували майже 330 тисяч доларів. І це лише верхівка айсберга.

«Керол відчайдушно намагається змусити Кейт повністю зосередитися тільки на своєму одужанні. Вони приховують масштаб фінансових проблем. Кейт та її батьки дуже близькі, і вони завжди спілкуються один з одним. Але говорити про бізнес заборонено», – зазначив інсайдер.

Керол і Майкл Міддлтони

Королівський коментатор Афуа Хейган підтвердила, що Міддлтони докладають максимум зусиль, щоб уникнути стресу для старшої дочки.

«Наразі напружений час, і Керол зробить все можливе, все, що в її силах, щоб захистити свою дочку від цього. Їхня фірма Party Pieces котиться у прірву, і це руйнівно для подружжя, але Керол і Майкл зараз найбільше турбуються про добробут дочки», – заявила Хейган.

Кейт Міддлтон

Наразі Party Pieces не може покрити витрати фірми з банкрутства, які накопичилися після того, як у червні 2023 року компанія потрапила під адміністративне управління з боргом понад 3,16 мільйона доларів. У 2021 році компанія запустила роздрібне партнерство у США.

«Дуже приємно бачити, що наша колекція святкових речей поширюється в США, починаючи з Saker ShopRites, провідного роздрібного продавця в Нью-Джерсі та сімейного підприємства з довгою історією прихильності клієнтам та спільнотам, які обслуговують його магазини», – повідомила тоді Керол.

Бізнес батьків Кейт на межі виживання

Однак незабаром після розширення компанію залишили кілька ключових фінансових спонсорів, і для управління бізнесом було призначено Interpath Advisory. Фахівці з реструктуризації, які стягували середню погодинну ставку 716 доларів, виставили рахунок на суму понад 329 000 доларів.

У Міддлтонів також є друга дочка Піппа та син Джеймс. Однак вони не хочуть перекладати свої проблеми на них.

«Це дуже тривожний час для сім’ї, але Міддлтони не чекають жодної допомоги від своїх дітей і не хочуть, щоб вони хвилювалися», – додало джерело.

Піппа та Джеймс
Ольга Степанова

Recent Posts

Байден у глухому куті і “паніка”: Time присвятив промовисту обкладинку дебатам у США

Щотижневий американський журнал Time опублікував обкладинку наступного випуску. На ній зображений президент США Джо Байден,…

6 хв. ago

“Куди мама дивиться?”: у Дніпрі помітили величезну змію, її гладили діти (відео)

У Дніпрі господарі вивели на прогулянку незвичайного улюбленця: бульваром Слави повзала величезна змія. Діти дуже…

12 хв. ago

Стали відомі зарплати українців у Німеччині та Нідерландах: у декілька разів вищі, ніж в Україні

Українські біженці, які змогли знайти роботу в Німеччині та Нідерландах, отримують зарплати, які значно вищі,…

19 хв. ago

Найкраще підживлення для огірків: всього два інгредієнти і кущі розростуться, наче бур’яни

Влітку дуже важливо підживити огірки, щоб отримати великий урожай. В період активного зростання і формування…

26 хв. ago

Як правильно проходити ВЛК: адвокат пояснив усі нюанси, які потрібно знати

Після примусового доставлення до ТЦК військовозобов’язаний може на законних підставах відмовитися від проходження військово-лікарської комісії,…

33 хв. ago

В Україні готують до продажу два державні банки

В Україні відбудеться приватизація "Сенс банку" та "Укргазбанку", які є системно важливими державними банками. Про…

41 хв. ago