Керол Міддлтон стала “Мері Поппінс” для своїх онуків Джорджа, Шарлотти і Луї

Керол Міддлтон скріпила сім’ю Уельсів під час боротьби з раком принцеси Кейт. Відомо, що у Керол дуже тісний зв’язок зі своєю старшою донькою, повідомляє Independent.

Вона була “відчайдушно засмучена”, дізнавшись про діагноз Кейт Міддлтон. Однак знайшла внутрішні сили, щоб підтримати Кейт і Вільяма в цей дуже важкий час, повідомило виданню джерело, близьке до сім’ї. 69-річна жінка стала “ключовим гравцем за лаштунками”, особливо коли йшлося про трьох її королівських онуків: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і маленького принца Луї.

“Вона прийшла на допомогу, заспокоїла і стала опорою для Кетрін і Вільяма, коли вони змирилися з цією новиною… Керол була рушійною силою, що об’єднує сім’ю з мінімумом метушні і максимальною скромністю. Вона возила і привозила Джорджа, Луї і Шарлотту, водила їх на шкільні спортивні матчі і надавала їм нескінченну підтримку. Вона була справжньою фігурою, схожою на Мері Поппінс… Її дії різко контрастують із діями тих, хто висловлює підтримку здалеку”, — заявив інсайдер.

Керол Міддлтон Фото: Party Pieces

Керол, безумовно, практична бабуся. Загалом у неї семеро онуків, включно з тріо Вільяма і Кейт, які з любов’ю називають її “бабуся Міддлтон”.

У її середньої дочки Піппи також троє дітей — п’ятирічний Артур, чотирирічна Грейс і однорічна Роуз, а в сина Джеймса в жовтні минулого року народився маленький хлопчик Ініго.

Керол розповіла про свій практичний підхід до онуків. Вона зазначила, що їй подобається “бігати з пагорбів, лазити по деревах і проходити через тунель на дитячому майданчику”. “Поки я можу, я буду цим займатися. Я готую з ними, я байдикую з танцями, ми їздимо на велосипедах”, — зізналася мама Кейт.

Сім’я принца Вільяма Фото: Getty Images

Журналісти вважають, що крім принцеси Уельської, в цей складний для сім’ї час Керол буде відмінним джерелом підтримки для свого зятя принца Вільяма. “Вільям обожнював Діану і був притягнутий до її магнетичної чарівності, але в дитинстві вона була безжально вимоглива до нього, називаючи його своєю “найближчою довіреною особою”, — заявляла раніше королівський біограф Анджела Левін. Вона також зазначила, що через будинок Кейт принц дізнався, як “влаштована любляча і підтримуюча сім’я”.

Ольга Степанова

Recent Posts

На Гаїті озброєна банда розстріляла 70 людей

До міста Понт-Сонде, в сільськогосподарському регіоні Артібоніт на заході Гаїті, увірвалися члени банди та вбили щонайменше…

2 хв. ago

Білковий сніданок за 5 хв: детальний рецепт

Сніданок – один з найважливіших прийомів їжі. Саме він створює настрій на весь день та…

5 хв. ago

Третя платіжка за газ: Газмережі попередили, за що потрібно заплатити людям

На початку жовтня Дніпровська філія «Газмережі» інформувала своїх клієнтів про старт розсилки платіжок за технічне…

15 хв. ago

“Це зовсім інші люди”: Залужний виступив проти зниження мобілізаційного віку

Надзвичайний повноважний посол у Великій Британії та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вважає, що в Україні не…

25 хв. ago

Це точно не привиди: учені знайшли причину виникнення голосів у голові

Вчені зробили нове відкриття в галузі слухових галюцинацій. Під час нового дослідження з'явилося уявлення про…

36 хв. ago

Сьогодні частину України накриють осінні дощі: де буде похмуро та мокро (карта)

У суботу, 5 жовтня, частину України охоплять дощі. Похмура погода з опадами буде на заході,…

37 хв. ago