Дівчина з найдовшими ногами у світі розповіла, яких проблем зазнає

21-річна Мейсі Каррін з Остіна, штат Техас, яка вже три роки носить титул найдовгоногішої жінки у світі, зізнається, що це досягнення не лише прославило її на всю планету, а й завдає чимало незручностей у повсякденному житті. Про будні вона розповідає у своїх соцмережах.

За її словами, щодня їй доводиться стикатися з безліччю “неоднозначних реакцій”. При цьому, каже Мейсі, їй все ж подобається бути унікальною.

“Якщо хтось збирається ненавидіти, то він ненавидить, бо не розуміє. Мене також називають персонажами фільмів жахів, наприклад, Слендерменом”, — зазначає рекордсменка.

@maci.currin #fyp ♬ original sound – Larry Reid Live

На зріст вона виділялася ще в садку, де була на голову вищою за всіх. Одного разу на дитячому майданчику її навіть запитали, чи вчиться вона в середній школі, згадує Каррін.

“У той час я ненавиділа свій зріст, бо це було єдине, за що діти могли на мене націлитися і висміювати. Але найкращою перевагою має бути те, що ніхто не схожий на мене. Я унікальна”, — додає Мейсі.

Люди часто запитують її, чи не модель вона.

“Як жінки зростом 208 см моя робота — розширювати можливості інших високих жінок”, — стверджує американка.

Однак високий зріст часто заважає їй у побуті.

“Через необхідність пірнати під кожні двері мені хочеться схопити молоток і розбити всі дверні прорізи!” — не приховує дівчина.

Вона також зазнає труднощів на побаченнях. Мейсі зізнається, що чоловіки соромляться цілуватися з нею на публіці через різницю в зрості:

@maci.currin So men can break their back to kiss their short girlfriends but I can’t… double standard be hitting me #fyp ♬ Ick – Alt Ending – Lay Bankz

“Нині я не зацікавлена в побаченнях, але весь час, коли я зустрічалася, особливо з чоловіками, які значно нижчі за мене, просто почувалася недобре. Наче вони мене соромилися”.

Часто в коментарях Мейсі не тільки хейтять, а й запитують, чи справжня вона. До порівняння зі Слендерменом вона вже звикла. Слендермен — це вигаданий персонаж з однойменного фільму 2018 року. Він зображується як худий, неприродно високий гуманоїд із безликою білою головою та обличчям.

Інші недоброзичливці порівнюють дівчину з персонажем “Іншої матері” з фільму “Кораліна”.

@annemariefotso2

♬ original sound – Anne

Але є чимало тих, хто рекомендує їй стати моделлю через її зріст. До речі, вибір одягу — ще один головний біль Мейсі.

“Знайти одяг складно. Здебільшого я роблю покупки в American Tall, хоча в них немає довгих штанів, які мені підходять. Мені потрібно зробити їх на замовлення, одна пара джинсів коштує близько $50 доларів. Зараз у мене є тільки дві пари джинсів, які мені підходять”, — розповіла дівчина.

Незважаючи на свою популярність завдяки світовому рекорду, Мейсі каже, що не турбується про збереження титулу:

“Уже чотири роки я є світовим рекордсменом з найдовших ніг серед жінок. Цей титул більше не має для мене значення. Це скоріше справа минулого. Якщо хтось захоче відібрати в мене титул, я буду більш ніж щаслива”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Дрейфують крижини та сипле град: Росію накрив потужний ураган “Орхан”

У п'ятницю, 5 липня, після кількох днів сильної спеки в Росії Московську область накрила негода…

5 хв. ago

“Цілком очікувана лажа”: експерт оцінив ефективність БПЛА “Ланцет” на війні в Україні

Російська компанія Zala повідомила, що її баражувальні боєприпаси "Ланцет" з початку повномасштабного вторгнення вразили 2…

15 хв. ago

Кабмін дозволив ОСББ купувати генератори за програмою «Доступні кредити»

Кабінет Міністрів розширив дію програми «Доступні кредити» на придбання генеруючих установок об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків…

25 хв. ago

Скандал з київськими чиновниками та дітьми-сиротами спалахнув з новою силою: подробиці

У Києві скандал із втечею посадовців за кордон набирає обертів. Днями Уповноважений з прав людини Дмитро…

34 хв. ago

Нові правила економічного бронювання: які зміни запропонували в Україні

В Україні йдуть тривалі обговорення щодо економічного бронювання від мобілізації. У Верховній Раді нещодавно було зареєстровано два…

44 хв. ago

Без води по 17 годин: на Майорці вводять жорсткі обмеження в пік туристичного сезону

Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному балеарському острові Майорка в Іспанії обмежує споживання води для боротьби…

55 хв. ago