Подружжя біогакерів розсекретило, що робить, щоб дожити до 150 років

Подружжя “біогакерів” пообіцяло робити все необхідне, щоб прожити якомога довше, і це відображено в їхньому розпорядку дня.

Про це пише LADbible.

Американські фітнес-аматори зосереджені на підтриманні максимально здорового способу життя, щоб прожити якнайдовше, і діляться своїм жорстким, специфічним повсякденним життям з підписниками в соціальних мережах.

Кайла Барнс-Ленц із Клівленда є співвласницею LYV the Wellness Space, “клініки довголіття”, а також ведучою подкасту “Оптимізація довголіття”.

У своїй біографії на YouTube 33-річна жінка пояснює, що вона присвятила себе “пошуку профілактичних і регенеративних методик, спрямованих на оптимізацію жіночого здоров’я”.

Її чоловік, 36-річний Воррен Ленц, працює в маркетинговому агентстві, і пара одружилася після дев’яти місяців спільного життя.

Кайла і Воррен Ленци / Фото: Youtube/Kayla Barnes-Lentz

У той час як багато інших пар зізнаються одне одному в коханні і думають про те, як це – жити разом вічно, Кайла змусила Воррена пройти низку фізичних тестів, перш ніж побратися.

Експертка з біогакінгу тримає свого партнера під контролем, переконуючись, що він дотримується суворого розпорядку дня, як і вона, оскільки їхня мета – прожити до 150 років – майже вдвічі перевищує вік середньостатистичного американця, який становить лише 76 років.

Свій день вони починають з “оптимізації розуму і тіла”, оскільки пара використовує пристрій клінічного класу для проведення терапії імпульсними електромагнітними полями. Потім Кайла і Воррен йдуть на тренування і гуляють на сонці, щойно воно сходить.

Вони снідають органічним домашнім сніданком, а після такого ж здорового обіду занурюються в холодну воду, а потім занурюються в гіпербаричну кисневу камеру. Кажуть, що це допомагає відновити пошкоджені клітини, що сприяє одужанню, лікуванню травм і загальному зміцненню здоров’я.

Після цього щаслива пара може почати “розслаблятися”, пішовши на прогулянку по сусідству, а потім разом відвідати сауну перед сном о 9 вечора.

Це неймовірно суворий режим, якого потрібно дотримуватися щодня, але Кайла зізналася, що вона приводить своє тіло в найкращу форму “в рамках підготовки до материнства”, оскільки вона працювала над цим роками і навіть знає, як буде виховувати свою дитину, коли вона з’явиться.

Кайла Барнс-Ленц / Фото: Youtube/Kayla Barnes-Lentz

“Ми спробуємо спростити їхнє життя і зосередитися на тому, щоб вони не сиділи перед екраном, гралися на свіжому повітрі, бруднилися, були на природі та сонці. Я дуже хочу навчити їх красі та силі добре вирощеної їжі і тому, як вона може змусити їх почуватися неймовірно. Ми хочемо дати їм можливість робити правильний вибір і бути прикладом для наслідування”, – поділилася вона.

Романчук Микола

Recent Posts

Тактика кротів: на Харківському напрямку росіяни намагаються підкопуватися під позиції ЗСУ

Російські окупанти на Харківському напрямку використовують тактику кротів. Вони викопують тунелі, намагаючись через них наблизитися до позицій…

8 хв. ago

Росія відкликала свого посла зі Сполучених Штатів

Посол агресорки Росії у Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов закінчив роботу у Вашингтоні та повертається до Москви. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням…

17 хв. ago

Президент Ізраїлю закликав ліванців та іранців повстати проти Ірану

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог закликав народи Лівану та Ірану «повстати» проти антиізраїльської коаліції, очолюваної Тегераном.…

25 хв. ago

Фермер з Одещини знайшов у полі цілий “Шахед” (відео)

У ніч на 6 жовтня окупанти атакували Одесу та область дронами-камікадзе та балістичною ракетою "Іскандер-М".…

36 хв. ago

Не гроші, а папірці: банки та обмінки нізащо не приймуть у вас ці долари

Обмін валют є однією з найбільш затребуваних фінансових операцій, якою користуються не тільки туристи, а й громадяни,…

45 хв. ago

За кордон виїхати не вийде: які обмеження мають українці

Деякі українці не можуть виїхати за кордон через заборону. У більшості випадків це пов'язано із…

55 хв. ago