Чоловік після пересадження серця продовжив життя свого донора та одружився з його коханою

Чоловік, який отримав нове серце в результаті трансплантації, зрештою прожив життя, до жаху схоже на життя чоловіка, який став його донором.

Про це пише LADbible.

1995 року 33-річний Террі Коттл з Південної Кароліни застрелився у власній ванній кімнаті і помер після чотирьох днів перебування в лікарні, де йому відключили систему життєзабезпечення, а його органи стали донорськими.

Самогубство Террі призвело до того, що 57-річному Сонні Грему з Джорджії зателефонували і повідомили, що з’явилося серце для трансплантації.

Сонні сказали, що він був на межі застійної серцевої недостатності, і він ліг під ніж, щоб йому пересадили серце Террі.
Після цього 57-річний чоловік почав помічати, що деякі речі в його житті змінюються, зокрема він почав більше любити пиво і хотдоги.

Террі Коттл / Фото: LADbible

Виявилося, що Террі це дуже подобалося, і люди, які знали Сонні, казали, що він став неспокійним.

Через рік після трансплантації Сонні попросив надіслати листа родині Террі, щоб особисто подякувати його дружині Шеріл.

У січні 1997 року вони з дружиною зустрілися з 30-річною вдовою за вечерею, а в квітні того ж року були присутні на її весіллі, Сонні навіть віддав Шеріл під вінець під час церемонії.

Через декілька років після їхньої першої зустрічі Шеріл народила сина від свого нового чоловіка, а дружина Сонні виявила, що її чоловік був ближчим до вдови чоловіка, чиє серце він мав, ніж вона думала.

Сонні не лише вподобав улюблену їжу Террі, але й закохався в його дружину.

“Мені здавалося, що я знаю її багато років, я не міг відірвати від неї очей. Я просто витріщався”, – так Сонні розповідав CBS про свою першу зустріч, де він стверджував, що закохався в неї “з першого погляду”.

Сонні Грем / Фото: LADbible

Шлюб Сонні, що тривав 38 років, закінчився, а Шеріл розлучилася зі своїм чоловіком Джорджем Воткінсом.

2001 року Сонні і Шеріл з’їхалися, і він планував побудувати для неї будинок. Стосунки не були гладкими, через декілька місяців після з’єднання Шеріл пішла, щоб знову вийти заміж, і Сонні подав на неї до суду.

Цей новий шлюб не був для Шеріл довгим, і в грудні 2004 року вони з Сонні побралися, що означало, що чоловік одружився з тією ж жінкою, з якою одружився його донор серця.

Проживши життя, подібне до життя його донора серця, Сонні, на жаль, загинув за схожих обставин, покінчивши життя самогубством 1 квітня 2008 року.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

На війні з Росією загинув зять Ірини Фаріон

Військовий Василь Особа, який був чоловіком Софії Семчишин, доньки мовознавиці Ірини Фаріон, загинув на війні…

56 секунд ago

Як вплине на мобілізацію зміна термінів явки до ТЦК: пояснення адвоката

Скорочення термінів явки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) жодним чином принципово нічого…

40 хв. ago

Найбагатша росіянка втратила половину свого статку

Засновниця російського гіганта онлайн-торгівлі Wildberries Тетяна Кім, яка вважається найбагатшою жінкою в Росії втратила майже…

44 хв. ago

В Україні знову буде тепло: прогноз погоди на тиждень, 7-13 жовтня

Наступного тижня в Україні очікується помірно тепла погода, з періодичними дощами, які подекуди супроводжуватимуться грозами. Про…

48 хв. ago

Ліміти на карткові перекази: ПриватБанк скасує обмеження для частини клієнтів

На деяких клієнтів ПриватБанку не буде поширюватись ліміт на перекази з картки на картку, встановлений…

59 хв. ago

“Вагітна онлайн”: модель OnlyFans вразила українців “історією кохання” (відео)

В українському сегменті Інтернету обговорюють історію, пов’язану з моделлю OnlyFans. Дівчина розповіла подробиці свого інтимного життя,…

1 годину ago