Меган Маркл зізналася в найстрашнішому проступку: Я прийму удар за це

Нещодавно принц Гаррі та Меган Маркл запустили ініціативу під назвою «Батьківська мережа», спрямовану на психологічну допомогу батькам, які втратили дітей через згубний вплив соціальних мереж і булінг, що відбувається на цих просторах. Торкнувшись теми онлайн-знущань, Меган, яку нерідко хейтять у Мережі, розповіла про свій власний досвід. Герцогиня Сассекська згадала, що хотіла накласти на себе руки, тому що відчувала, що «так буде краще для всіх».

Меган розповіла, що її відвідували суїцидальні думки в той час, коли вона була членом британської королівської родини.

«Я вірю, що коли ви пройшли через біль чи травми будь-якого рівня, частиною нашого шляху до зцілення, частиною мого шляху, безумовно, є здатність бути по-справжньому відкритою в цьому. Я насправді не вивчала свій досвід, але я дійсно думаю, що ніколи б не хотіла, щоб хтось інший відчував те саме. І я б ніколи не хотіла, щоб хтось інший будував подібні плани, і я ніколи не хотіла б, щоб комусь іншому не вірили», – повідомила Маркл.

Меган Маркл та принц Гаррі дають інтерв’ю Джейн Полі. Фото: X/CBSSunday

За словами дружини принца Гаррі, вона розкрила цей секрет, сподіваючись, що це допоможе іншим людям, які опинилися в складній ситуації.

«Якщо мій вислів про те, що я подолала, врятує когось чи спонукає когось справді щиро перевіряти близьких, а не припускати, що він має гарний вигляд і з ним усе гаразд, то це того варте. Я прийму удар за це», – зазначила Меган в інтерв’ю з Джейн Полі для CBS.

Меган і Гаррі зустрілися з групою батьків, що втратили своїх дітей, які покінчили з життям. Молодший син короля Чарльза III заявив, що ініціатива виникла у них із дружиною, оскільки вони щиро переживають за майбутнє своїх дітей – 5-річного Арчі та 3-річної Лілібет.

«Найстрашніша річ у соціальних мережах – абсолютно будь-хто може втратити кохану людину. Ми завжди говорили про старі часи: якщо діти живуть під твоїм дахом, ти знаєш, чим вони займаються. Принаймні вони в безпеці. Але тепер вони можуть бути в сусідній кімнаті, за допомогою планшета або телефону спуститися в ці кролячі нори та протягом 24 годин вкоротити собі віку», – цитує принца Гаррі Daily Mail.

Принц Гаррі. Фото: Getty Images

Джейн Полі зазначила, що це скромний початок, проте Меган парирувала, що треба з чогось починати. За її словами, будь-хто, хто здатний щось змінити, має подивитися на це крізь призму: що, якби це була моя дитина.

«Ваш син чи дочка приходять додому радісними, але одного разу, просто під моїм дахом, все наше життя змінюється через щось, що повністю знаходиться поза моїм контролем», – додала герцогиня Сассекська.

Меган Маркл. Фото: Getty Images

Вперше зірка серіалу «Форс-мажори» розповіла про суїцидальні думки у розмові з Опрою Вінфрі у 2021 році. Після весілля з принцом Гаррі вона зіткнулася з цькуванням, і Букінгемський палац, за словами Маркл, не зробив нічого, щоб допомогти їй. Тоді на допомогу їй прийшов чоловік. У 2020 році подружжя склало королівські повноваження і переїхало з Великобританії до США.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

13 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

29 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

38 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

51 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

1 годину ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

1 годину ago