Головний спадок принцес Євгенії та Беатриси опинився під питанням: подробиці

Експерти з нерухомості Радж Чохан і Наталі Мітчелл заявили, що принцеса Беатріс і принцеса Євгенія “ускладнили своє спадкування”, їхній “ключовий спадок перебуває під питанням”. Це пов’язано з тим, що правила володіння королівською нерухомістю відрізняються від правил володіння звичайними житловими будинками, повідомляє Еxpress.

Незважаючи на те, що обидві доньки принца Ендрю отримали титули Її Королівської Високості принцес після свого народження в 1988 і 1990 роках, вони не є офіційними діючими членами королівської сім’ї. Відмова Беатріс і Євгенії виконувати королівські обов’язки означає, що ця обставина може ускладнити ситуацію, коли справа дійде до їхньої спадщини.

Останнім часом король Великої Британії Чарльз ІІІ прагне виселити свого молодшого брата принца Ендрю з Роял-Лодж. Однак вважається, що опальний 64-річний герцог Йоркський хоче залишити маєток як спадщину своїм дочкам: 35-річній Беатріс і 34-річній Євгенії.

Дочки принца Ендрю — принцеси Беатріс і Євгенія Фото: Getty Images

Власник агентства нерухомості Golden Key Estates Радж Чохан заявив: “Принц Ендрю висловив бажання передати власність у спадок своїм дочкам. Наразі це все ще частина королівського майна, і рада директорів ухвалюватиме рішення щодо довгострокових планів. Як форму успадкування країни брати і сестри отримують рівні частки у всіх активах. Що стосується Беатриси і Євгенії, я вважаю, що так і буде, особливо тому, що у спадкоємця немає сина”. На його думку, ситуація ще більше ускладнюється тим, що обидві принцеси відмовилися брати на себе королівські обов’язки, можливо, через те, що вони — молоді матері. У принцеси Євгенії двоє синів: 3-річний Август і однорічний Ернест, а у Беатріс — 3-річна донька Сієнна і 8-річний пасинок Вольфі.

Експерт з нерухомості Наталі Мітчелл з Home How також висловилася щодо володіння маєтком Royal Lodge. Вона вважає, що ця нерухомість “може перейти тільки до зазначених членів сім’ї Ендрю”.

Маєток Royal Lodge Фото: скриншот

Додавши, що під час правління Чарльза маєток все ж таки буде йому: “Правила володіння та оренди нерухомості Корони відрізняються від правил володіння звичайними житловими будинками. Як частина королівського маєтку, Royal Lodge технічно належить нинішньому монарху. Таким чином, він належить королю Чарльзу доти, доки він править. Потім право власності перейде до принца Вільяма, як до наступного в черзі на престол. Жодну частину королівського маєтку не можна продати, тому й було погоджено оренду Royal Lodge”.

Наталі зазначила, що юридично маєток неможливо розглядати, як повноцінну спадщину, адже його відчуження заборонено.

Ольга Степанова

Recent Posts

РФ готує масовану ракетну атаку по Україні – накопичує Х-101 на аеродромі “Оленья”

У Центрі протидії дезінформації також нагадали, що країна-агресорка Росія постійно намагається звинуватити Україну в усіх…

6 секунд ago

Більше не в моді: ці речі треба викинути зі свого гардеробу, вони вже давно в антитрендах

Так, усім відомо, що мода циклічна. Однак є такий одяг, який уже давно поза межами…

30 хв. ago

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Все більше водіїв в Україні встановлюють газобалонне обладнання (ГБО) на свої автомобілі, незважаючи на зростання…

32 хв. ago

Байден надихає Путіна і лякає “слабкодухих” на кшталт Шольца, – The Economist

Американське вето на глибокі удари по РФ надихає Володимира Путіна на продовження агресії і одночасно розхолоджує…

54 хв. ago

Тепер будемо ховатись не від ТЦК, а від поштарів: українцям почали масово розсилати повістки

17 вересня відбулася перша в Україні централізована розсилка повісток у електронному форматі. Як повідомляє Ukrainian…

58 хв. ago

“Корисний і не містить калорій”: Мішель Обама випустила безалкогольний напій

У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…

1 годину ago