Страшна сила: 7 зірок, які вважали свою зовнішність потворною

Прищі, нескінченні комплекси та проблеми з однокласниками – багатьом знайома така ситуація. Не є винятком і зіркові дівчата. У шкільні роки наші героїні люто ненавиділи своє відображення у дзеркалі та не могли завести друзів. Однак через роки подолали невпевненість у собі й перетворилися з гидких каченят на прекрасних лебедів.

Вікторія Бекхем

Комплекси: вугри

Вікторія Бекхем. Фото: Getty Images

Шкірні висипання досі завдають незручностей Вікторії Бекхем, але вона навчилася з ними боротися (не без допомоги спеціальної японської дієти, до якої входять соєві боби). У шкільні роки підліткові вугри приховати було складніше, тому майбутня співачка та дизайнерка росла самотньою та замкненою. Однокласники безжально знущалися з неї: обзивали і підстерігали після уроків, щоб побити чи закидати сміттям.

Ніколь Кідман

Комплекси: ластовиння і худорлявість

Ніколь Кідман. Фото: Getty Images

Ніколь із самого дитинства вважала себе не такою, як усі. На прохання соціально активної мами, вона з сестрою часто роздавала перехожим листівки на вулиці, пропонуючи взяти участь у черговому мітингу. Нескладна, з довгими руками й ногами, дівчинка завжди дивувалася, коли хоч одна людина, яка поспішала по своїх справах, звертала на неї увагу.

«У дитинстві я була клубком комплексів. У мене навіть прізвисько було “чапля”. Так мене називали через зріст, худорлявість і порцелянову шкіру, яка миттєво згоряла на сонці й покривалася пухирями».

Леді Гага

Комплекси: повнота

Леді Гага. Фото: Getty Images

Далеко не безхмарною була юність Стефані Джерманотти. Однолітки дражнили майбутню виконавицю хіта Alejandro і висміювали її зовнішність. Подолати комплекси та невпевненість у собі Леді Газі допомогла музика та яскравий сценічний образ, за яким вона сховалася ще у шкільні роки.

«У школі я була об’єктом постійних глузувань. У мене був дуже великий ніс, темне кучеряве волосся, і до того ж я була повненькою. Цього було достатньо, щоб однокласники потішалися з мене цілими днями!».

Демі Мур

Комплекси: косоокість

Демі Мур. Фото: Getty Images

Відсутність талії, гачок замість носа та стислі губи – комплексів у юної Деметрії було хоч греблю гати. Проте найсильніше вона ненавиділа свої нещасні очі. Батьки відмовлялися лікувати вроджену косоокість дочки, вони на це не мали ні коштів, ні часу, ні бажання. Тільки тоді, коли доведена до відчаю дівчинка спробувала накласти на себе руки, вони погодилися на операцію.

«Я була справжнім гидким каченям. Мене весь час переслідувало почуття, що я ніщо, справжнісінький нуль».

Ума Турман

Комплекси: високий зріст

Умат Турман. Фото: Getty Images

У школі музі Квентіна Тарантіно довелося нелегко: вона була на голову вище за своїх однокласників. Нещасна дівчинка щосили намагалася стримати сльози, чуючи образливі прізвиська: «вежа» і «риба-молот». На додаток до всього, у 12 років мама порадила їй виправити ніс.

«Ці комплекси надовго вибили мене з колії. Я продовжувала ненавидіти своє тіло до повноліття. Навіть сьогодні, коли мені кажуть, що я красива, мені важко в це повірити».

Джулія Робертс

Комплекси: великий рот

Джулія Робертс. Фото: Getty Images

Від нападок однокласників страждала навіть найзнаменитіша «красуня» сучасності Джулія Робертс. Образливе прізвисько «жаба» – яким її прозвали за великий рот і окуляри з товстим склом – супроводжувало її всі шкільні роки. Щодня майбутня голлівудська діва поверталася зі школи зі сльозами на очах і розповідала про свої проблеми старшому братові Еріку.

«У мене була кінська посмішка та ноги, як у коника».

Бейонсе

Комплекси: великі сідниці та лопухість

Бейонсе. Фото: Getty Images

Бейонсе завжди відрізнялася визначними формами. Однак задовго до того, як стати знаменитою, майбутня R&B діва благала Бога про те, щоб хоч трохи схуднути. Особливе роздратування у дівчинки викликали сідниці (за її словами, «надто м’ясисті й страшні»), а також відстовбурчені вуха, які здавалися їй «вдвічі більше голови».

«У 10 років я була пухкенькою. Причому настільки, що джинси застебнути мені допомагала вся сім’я. Вони стискали мене з усіх боків, ніби я була зібрана в дорогу валізі, – і лише тоді я ледве могла застебнути злощасну блискавку».

Ольга Степанова

Recent Posts

5 людей, які неймовірним чином обманули смерть

Життя - це низка непередбачуваних подій, і часом людська стійкість перед обличчям смерті вражає. Є…

2 секунди ago

Пенсія понад 10 тисяч: хто може отримати максимальні виплати

В Україні пенсійна система пропонує мінімальні виплати для тих, хто отримує низьку зарплату. Однак, щоб…

8 хв. ago

Американець заощадив за чотири місяці $50 тисяч, повністю змінивши спосіб життя (відео)

24-річний Майкл Хікі зі США знайшов незвичайний спосіб заощадити гроші, щоб здійснити свою мрію —…

13 хв. ago

“Неправильна мотивація”. Українська влада виступила проти залучення до армії великими грошима

Українська влада проти того, щоб набирати в армію добровольців за великі гроші, як це роблять…

19 хв. ago

Водії, готуйтеся: кожного змусять заплатити 5% вартості його машини

У четвер, 3 жовтня, було ухвалено постанову №1132 про реальну вартість авто. Подробиці розповідає nextcar_vn…

30 хв. ago

Стало відомо, скільки повісток відправили “Укрпоштою” заброньованим та громадян з відстрочкою

Міністерство оборони за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало ще 70 тисяч повісток, які "Укрпошта" відправить військовозобов'язаним. Перші 6…

47 хв. ago