“Зможу когось врятувати”: Меган Маркл хотіла скоїти самогубство

Дружина принца Великобританії Гаррі – Меган Маркл – зізналася, що хотіла покінчити з життям. Знаменитість пояснила, що стало причиною її суїцидальних думок та як вона впоралася з ними.

В інтерв’ю телеканалу CBS герцогиня зазначила, що раніше часто отримувала погрози та образи від невідомих людей, бувши частиною королівської родини. Маркл не могла впоратися з постійним тиском з боку населення і навіть замислювалася над тим, аби накласти на себе руки.

Проте вона змогла перебороти ці настрої та почати насолоджуватися життям. Меган вирішила розповісти про свій досвід, тому що вважає, що зможе допомогти людям з подібними проблемами.

“Між усіма, хто коли-небудь проходив через будь-який рівень болю або травми, існує невидимий зв’язок. Частина вашого і, звичайно ж, мого шляху до зцілення – це відкрито говорити про пережите. Я поки що торкнулася лише малої частини свого досвіду. Я б у жодному разі не хотіла, щоб хтось інший відчував те саме. Щоб хтось інший будував подібні плани. Щоб комусь іншому не вірили”, – зазначила герцогиня.

Меган Маркл / Фото REUTERS

Також дружина принца закликала звертати увагу на емоційний стан свої рідних і в разі чого допомагати їм та підтримувати.

“Я буду задоволена, якщо, публічно кажучи про те, що я подолала, зможу когось врятувати або підштовхну провідати близьку людину, а не припускати, що раз збоку все має нормальний вигляд, то і насправді все окей”, – додала Маркл.

Що відомо про Меган Маркл

Герцогиня Сассекська родом з Лос-Анджелесу, США. Вона здобула популярність як актриса завдяки ролі Рейчел Зейн у телесеріалі “Форс-мажори”. У 2018 році знаменитість вийшла заміж за принца Гаррі, ставши частиною британської королівської родини.

Меган активно займається благодійною діяльністю та захистом прав жінок і дітей. У 2020 році разом із принцом вона оголосила про відступ від обов’язків старших членів королівської родини і переїхала до Північної Америки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

52 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

53 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

55 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago