Кричав на екіпаж: пасажир зірвав рейс і отримав штраф на понад 20 тисяч доларів

Згідно з судовими документами, буйний пасажир, який минулого місяця поводився “фізично агресивно” під час польоту, має виплатити компанії United Airlines понад 20 000 доларів. Про це пише NBC News.

Олександр Майкл Домінік МакДональд перебував на рейсі 883, що прямував до Ньюарка (США) з Лондона (Англія) 1 березня, коли член екіпажу почув, як він голосно сперечається зі своєю дівчиною. Чоловіка попросили знизити голос, і він підкорився, але за кілька хвилин було чутно, як він голосно кричить на стюардесу.

Неясно, що сталося між МакДональдом і бортпровідницею до того, як почули крики. Один із членів екіпажу став між ними і спробував заспокоїти буйного пасажира. Однак МакДональд продовжував проявляти словесну і фізичну агресію, запитуючи члена екіпажу, “чи не хоче він проблем”.

Чоловіка також звинувачують у тому, що він погрожував “зіпсувати літак” і поклав руки на плечі члена екіпажу, загнавши його в кут.

Ілюстративне фото Фото: X (Twitter)

Згідно з судовими документами, член екіпажу за допомогою іншого пасажира надягнув на МакДональда гнучкі наручники. Він продовжував “не підкорятися”, відмовляючись залишатися в кріслі для відпочинку, в яке його посадили. Приблизно за п’ять годин капітан ухвалив рішення переспрямувати літак у штат Мен, оскільки поведінка чоловіка становила загрозу для безпеки екіпажу і пасажирів.

На борту літака перебувало близько 160 пасажирів і 10 членів екіпажу. МакДональд був заарештований і звинувачений у нападі та втручанні в роботу персоналу, що обслуговує. Він визнав себе винним за останнім пунктом обвинувачення і був зобов’язаний виплатити компанії United Airlines 20 638 доларів як реституцію.

Згідно з судовим документом, він залишається під вартою в Службі маршалів США для передачі під опіку Імміграційної та митної поліції США з метою депортації.

Ольга Степанова

Recent Posts

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

4 години ago

Щоб домогтися свого, вони підуть на все: найхитріші знаки зодіаку

Так, іноді хитрість допомагає досягти своєї мети та уникнути купи неприємностей. Однак ці знаки зодіаку…

4 години ago

15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір

"Ти колись бачила труп?" – такими моторошними словами 14-річна Карлі Грегг зустріла свою подругу після того,…

5 години ago

Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як…

5 години ago

Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів,…

5 години ago

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара-монстра – фото

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара. Про це пише Need To Know. Моторошну істоту помітили в…

5 години ago