Кричав на екіпаж: пасажир зірвав рейс і отримав штраф на понад 20 тисяч доларів

Згідно з судовими документами, буйний пасажир, який минулого місяця поводився “фізично агресивно” під час польоту, має виплатити компанії United Airlines понад 20 000 доларів. Про це пише NBC News.

Олександр Майкл Домінік МакДональд перебував на рейсі 883, що прямував до Ньюарка (США) з Лондона (Англія) 1 березня, коли член екіпажу почув, як він голосно сперечається зі своєю дівчиною. Чоловіка попросили знизити голос, і він підкорився, але за кілька хвилин було чутно, як він голосно кричить на стюардесу.

Неясно, що сталося між МакДональдом і бортпровідницею до того, як почули крики. Один із членів екіпажу став між ними і спробував заспокоїти буйного пасажира. Однак МакДональд продовжував проявляти словесну і фізичну агресію, запитуючи члена екіпажу, “чи не хоче він проблем”.

Чоловіка також звинувачують у тому, що він погрожував “зіпсувати літак” і поклав руки на плечі члена екіпажу, загнавши його в кут.

Ілюстративне фото Фото: X (Twitter)

Згідно з судовими документами, член екіпажу за допомогою іншого пасажира надягнув на МакДональда гнучкі наручники. Він продовжував “не підкорятися”, відмовляючись залишатися в кріслі для відпочинку, в яке його посадили. Приблизно за п’ять годин капітан ухвалив рішення переспрямувати літак у штат Мен, оскільки поведінка чоловіка становила загрозу для безпеки екіпажу і пасажирів.

На борту літака перебувало близько 160 пасажирів і 10 членів екіпажу. МакДональд був заарештований і звинувачений у нападі та втручанні в роботу персоналу, що обслуговує. Він визнав себе винним за останнім пунктом обвинувачення і був зобов’язаний виплатити компанії United Airlines 20 638 доларів як реституцію.

Згідно з судовим документом, він залишається під вартою в Службі маршалів США для передачі під опіку Імміграційної та митної поліції США з метою депортації.

Ольга Степанова

Recent Posts

Зеленський виступив проти перемир’я з Росією на час літніх Олімпійських ігор

Президент України Володимир Зеленський виступив проти перемир'я з Росією на час літніх Олімпійських ігор у…

17 хв. ago

У Німеччині пропонують збивати російські ракети над Західною Україною з території країн НАТО

Депутати Бундестагу Німеччини з партії канцлера Олафа Шольца вважали за можливе захистити небо України з…

22 хв. ago

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

3 години ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

5 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

5 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

5 години ago