Поліція звинуватила популярного тіктокера у вбивстві своєї дівчини-блогерки

Правоохоронці звинуватили популярного тіктокера Матеуса Йоханнеса у вбивстві своєї дівчини-блогерки Клаудії Камбанзи. Вони стали популярними, публікуючи відео про «ідеальні стосунки». Про це повідомляє Daily Mail.

Зірки ТікТок з десятками мільйонів переглядів Матеус Йоханнес та Клаудія Камбанза розпочали свою кар’єру в Намібії. Вони змогли монетизувати свою любовну історію, заробили грошей і переїхали до Англії. Тепер поліція звинувачує Йоханнеса у тому, що він зарізав Клаудію. 

22-річну дівчину знайшли на вулиці міста Галл із ножовим пораненням 27 січня. Вона померла у лікарні. Її 28-річного партнера звинуватили у вбивстві та носінні холодної зброї в громадському місці. Що саме трапилося між тіктокерами невідомо, але під час сварки чоловік вдарив свою дівчину.

Як відомо, Йоханнес постав перед судом. Йому було обрано запобіжний захід, а наступне засідання відбудеться 28 березня.

В одному з відео, опублікованих в спільному обліковому записі пари, Клаудія та Йоханнес показують своїм підписникам романтичний вечір на ярмарку в Галлі, демонструючи, як вони цілуються і тримаються за руки.

Інше відео під назвою «POV: знайомство з намібійським джентльменом» дає уявлення про життя, здавалося б, щасливої пари. На відео видно, як закохані проводять романтичні вечори з коктейлями, всипають спальні пелюстками троянд та прикрашають свічками.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

3 години ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

3 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

3 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

4 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

4 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

4 години ago