Жінка підпалювала поля, щоб фліртувати з пожежниками: 51-річний чоловік теж “попався”

У Греції сталася досить дивна історія з 44-річною жінкою із Тріполі, яка потрапила за ґрати через свої не зовсім звичайні захоплення.

Виявляється, вона настільки була закохана у пожежників, що вирішила влаштувати кілька підпалів, щоби привернути їхню увагу. Так, вона справді навмисно підпалювала поля, просто щоб побачити героїчних хлопців у формі та пофліртувати з ними. Але замість романтики все закінчилося в’язницею.

Пожежники / фото: Pinterest

Тепер на неї чекають два місяці за ґратами, три роки умовного терміну та штраф у 1000 євро. І це ще їй пощастило, бо її могли посадити на три роки, якби суд не пом’якшив покарання.

Але на цьому історія не закінчується. В іншому районі Греції цього разу в Македонії затримали 51-річного чоловіка, який теж вирішив підпалювати поля. Щоправда, мотиви його підпалів не такі романтичні – щось там пішло не так. Йому дали 15 місяців в’язниці, але з них він відсидить лише три, а ще заплатить 1400 євро штрафу.

пожежа

Ці підпали не стали великими і пожежники встигли вчасно їх згасити. Але на тлі нещодавніх величезних пожеж у Греції, де згоріли тисячі гектарів лісу та будинків, такі випадки викликають серйозні побоювання. Уряд вже активно допомагає постраждалим, пропонуючи фінансову підтримку та безвідсоткові кредити, щоб допомогти людям відновитись після лиха.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

13 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

22 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

29 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

34 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

41 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

51 хв. ago