Дочка Бреда Пітта заплатила своєму адвокату за відмову від прізвища батька

Не встигли шанувальники голлівудської суперзірки Бреда Пітта переварити новину про те, що його старша рідна донька Шайло прохання про те, щоб прибрати його прізвище зі своїх документів, як з’явилися деталі цієї історії, пише Daily Mail.

За словами джерел з оточення Джолі та її сім’ї, Шайло особисто найняла адвоката і заплатила йому, щоб той зробив усе необхідне і забезпечив їй у документах тільки прізвище матері.

27 травня дівчині виповнилося 18 років, і цього дня вона подала відповідні документи на зміну прізвища Джолі-Пітт на Джолі.

“Шайло найняла власного адвоката і сама заплатила за нього, тому Енджі не знає і не може про це говорити. Але якщо ви запитуєте, чи пов’язано це з історією насильства або порушенням прав жертв Шайло, то так, це частина цього”, — пояснило джерело.

Раніше в ЗМІ фігурувала інформація про те, що Шайло хоче переїхати до батька, і що Бред хоче зробити все можливе, щоб зблизитися з дочкою. Однак у світлі останніх подій ці новини виглядають мало схожими на правду.

На думку оглядачів світської хроніки, вірогідність того, що Пітт помириться зі своїми дітьми після сумнозвісної і спірної конфронтації на приватному літаку 2016 року, здається нульовою.

У звіті ФБР про інцидент, опублікованому 2022 року, Джолі звинуватила тоді ще чоловіка у фізичному насильстві під час польоту до Каліфорнії. Вона заявила, що той схопив її за голову і плечі та тряс її, кричачи: “Ти псуєш цю сім’ю”, чотири рази вдарив кулаком по стелі літака, огризнувся на своїх дітей і облив Анджеліну пивом.

У документах ідеться про те, що актор також ударив одного з дітей, але пізніше поліція Лос-Анджелеса зняла з нього звинувачення.

Боротьба за опіку над трьома рідними і трьома прийомними дітьми між колишнім подружжям закінчилася тим, що Пітт отримав 50%, проте пізніше це рішення скасували за апеляцією.

Актор попросив суддю втрутитися і сказати Анджеліні, що вона не повинна підслуховувати його розмови з дітьми по мобільному телефону. Суддя також призначив Пітту і дітям “терапію возз’єднання”.

Бред влаштував у себе вдома скейт-парк для Шайло, а зовсім нещодавно й арт-студію. Він посилав машини й охорону, щоб забирати дітей до себе, але, на жаль, ніщо з цього не зблизило їх.

Ольга Степанова

Recent Posts

Син Байдена подав до суду на Fox News через відверті зображення

Син американського президента Хантер Байден подав позов до суду через незаконну публікацію відвертих кадрів у…

4 хв. ago

Адвокат рассказал о “ловушках” ТЦК при оформлении отсрочки от призыва

ТЦК и СП придумали новую "ловушку" для тех, кого есть право на отсрочку. Такое мнение высказал…

6 хв. ago

Зарплата понад 100 тисяч і не треба воювати: у Міноборони терміново шукають людей

Мобілізація в Україні викликає тривогу у багатьох громадян, але віддати свій військовий обов'язок перед батьківщиною…

11 хв. ago

Удари американською зброєю по Криму: Пентагон зробив заяву

Пентагон вважає прийнятним можливість ударів американською зброєю по Криму, адже Крим – це Україна. Про…

23 хв. ago

Україні загрожує дефіцит туалетного паперу: Обухівський комбінат може зупинити роботу через мобілізацію

Одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції може припинити роботу. Справа в тому,…

42 хв. ago

Бюджетна капсула часу: в Україні виявлено старий “Запорожець” із пробігом 2000 км (фото)

В Україні знайшли капсулу часу ЗАЗ-968М 1985 року. За майже чотири десятиліття "Запорожець" проїхав усього…

46 хв. ago