Подружжя-біохакерів сподівається дожити до 150 років: у чому їхній секрет (фото)

33-річна Кайла Барнс-Ленц із 36-річним чоловіком Ворреном із Клівленда (США) мріють дожити до 150 років. За їхніми словами, це стане можливим завдяки поєднанню дорогих засобів і повсякденних занять спортом. Про це пише The Independent.

Кайла, співвласниця “клініки довголіття” LYV the Wellness Space, вийшла заміж за свого чоловіка з маркетингового агентства Воррена Ленца після дев’яти місяців знайомства. За її словами, це були не звичайні стосунки, а “кохання на ретельному медичному обстеженні”, оскільки Кайла змусила Воррена пройти безліч фізичних тестів, перш ніж вийти за нього заміж.

Жінка є експерткою з біохакінгу і стежить за тим, щоб її чоловік суворо дотримувався розпорядку дня в надії, що вони обоє доживуть здоровими до 150 років, що майже вдвічі більше, ніж у середньостатистичного американця, який живе приблизно до 76 років.

Кайла Барнс-Ленц поділилися “секретами довголіття” Фото: Kayla Barnes-Lentz /Youtube

Для початку подружжя любить задавати тон своєму дню, оптимізуючи роботу розуму і тіла відразу після пробудження. Для цього вони використовують терапію з імпульсним електромагнітним полем за допомогою приладу клінічного класу, який зберігається в них удома. Потім пара вирушає на тренування і прогулянку на сонці, щойно воно встає, а потім сідає за органічний домашній сніданок.

Після обіду вони намагаються побільше засмагати, а потім занурюються в холодну воду і проходять процедуру в гіпербаричній кисневій камері, яка нібито відновлює пошкоджені клітини. Вечері подаються о 17:30 і зазвичай складаються з органічних інгредієнтів. Далі йде прогулянка на свіжому повітрі. Після цього подружжя паряться в сауні, а потім лягають спати о 9 вечора.

Жінка вірить, що спеціальний розпорядок дня допоможе досягти мети Фото: Kayla Barnes-Lentz /Youtube

Кайла каже, що вже багато років оптимізує своє тіло в рамках підготовки до материнства і має чітке уявлення про те, як виховуватиме дітей, коли вони з’являться на світ.

“Ми постараємося спростити їхнє життя і зосередимося на тому, щоб не використовувати телефони та комп’ютери, грати на свіжому повітрі, бруднитися, бути на природі та на сонці. Мені не терпиться навчити їх силі добре вирощеної їжі й тому, як вона може змусити їх почуватися приголомшливо. Ми хочемо дати їм можливість зробити правильний вибір і показати приклад”, — сказала американка.

Романчук Микола

Recent Posts

Міноборони вводить нові повістки: видаватимуть всю інформацію про військовозобов’язаного

У прагненні підвищити прозорість та ефективність процесу мобілізації, Міністерство оборони України запроваджує інноваційне рішення – повістки з…

16 хв. ago

Ці моделі поза конкуренцією: названо ТОП-10 найкращих в світі кросоверів

Експерти склали список найкращих в світі автомобілів SUV (Sport utility vehicle). Детально ознайомитись з ним можна на…

18 хв. ago

“Жаль за втраченим територіями”: у Раді обурились заявою польського посадовця про Галичину

У польському Інституті національної памʼяті назвали українську Галичину "Східною Малопольщею". Там вони планують шукати жертв Волинської…

20 хв. ago

Військовим уріжуть грошове забезпечення у жовтні: у чому причина

У жовтні українці отримають менші зарплати. Така сама ситуація торкнеться і грошового забезпечення військовослужбовців. Податок на…

22 хв. ago

Вибігали солдати: росіяни викрили брехню пропагандистів про “атаку на Курську АЕС”

Жителі російського Курчатова Курської області, де, як заявили російські пропагандисти, ЗСУ завдали удару по АЕС,…

24 хв. ago

Відстрочка від мобілізації у жовтні 2024: кого точно не призовуть в ЗСУ

Законопроєкт №11391, прийнятий Верховною Радою, розширив список військовозобов’язаних, котрі мають право на відстрочку від мобілізації. Тепер…

37 хв. ago