Королева Камілла відмовила короля Чарльза від зустрічі з Гаррі

Королева Камілла не рекомендувала королю Чарльзу III зустрічатися з його сином, принцом Гаррі, під час останнього візиту принца до Великої Британії. Згідно з інсайдерськими джерелами, дружина британського монарха вважала, що це було б не найкращим рішенням, адже зустріч могла б стати причиною непотрібного стресу для Чарльза III перед його майбутньою поїздкою до Австралії. Про це пише Daily Beast.

Король Чарльз ІІІ висловлював бажання примиритися з Гаррі, але Камілла радила не поспішати з цим і зберігати спокійний темп у справах. Джерело зазначило, що Камілла прагне уникнути будь-яких зайвих переживань для свого чоловіка, особливо перед важливими офіційними заходами.

Водночас близьке до короля джерело розповіло, що Чарльз ІІІ прагне вирішити конфлікт з сином з особистих причин, а також щоб зменшити тиск на королівську родину. Відомо, що король відчуває потяг до християнського примирення, і його діагноз раку лише підсилив це бажання.

Принц Гаррі нещодавно відвідав Лондон для участі в церемонії WellChild Awards, благодійної організації, яка допомагає хворим дітям, і з якою він працює вже майже два десятиліття. Стосунки Гаррі з його королівськими родичами значно погіршилися після того, як у 2020 році він і його дружина Меган Маркл переїхали до США. У 2024 році Гаррі відвідав Лондон через хворобу свого батька, але їх зустріч була короткою, і ночував принц у готелі, а не в королівському палаці.

Джерела близькі до короля вважають, що примирення між Чарльзом і Гаррі важливо не тільки для родинного спокою, але й для зменшення суспільного тиску на монархію, яка останнім часом зазнає критики через сімейні суперечки.

Романчук Микола

Recent Posts

Від 100 гривень за куб: нові тарифи на комуналку залишать за межею бідності

З'явилися важливі оновлення щодо тарифів на водопостачання. У середині вересня кілька українських постачальників послуг водопостачання…

13 хв. ago

Німеччина вводить жорсткі правила для українських біженців

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом…

25 хв. ago

У Білорусь залетів черговий «шахед»

Минулої ночі Росія атакувала Україну 105 дронами-камікадзе типу «шахед». 78 БПЛА було знищено, 23 —…

40 хв. ago

Секрети досвідчених дачників: що і як можна сіяти восени

Посів овочів та зелені на зиму має багато переваг. Насамперед, при осінній сівбі можна отримати…

48 хв. ago

Експерт розкрила деталі майбутніх змін у оподаткуванні ФОП

З 1 січня 2025 року українських підприємців очікують суттєві зміни в оподаткуванні. Про це розповіла бухгалтер Олена…

55 хв. ago

Пєсков розповів, чи відбудеться розмова Путіна та Шольця

Прес-секретар російського диктатора Путіна Дмитро Пєсков заявив, що запиту на телефонний дзвінок від канцлера Німеччини Олафа Шольца…

1 годину ago