Батько Меган Маркл розповів, про що пожалкують діти принца Гаррі

79-річний американський режисер Томас Маркл ніколи не зустрічався зі своїми онуками, але він “дуже сумує” через їхнє виховання. Про це пише Daily Mail.

Скандальний батько Меган Маркл нещодавно сказав, що він відчуває, що 5-річного принца Арчі та 3-річу принцесу Лілібет Діану “позбавили права знати своїх двоюрідних братів” у королівській родині.

Томас додав, що троє дітей принца Вільяма та Кейт Міддлтон — 10-річний принц Джордж, 9-річна принцеса Шарлотта та 6-річний принц Луї — “виглядають як фантастичні діти”.

Батько американської акторки назвав можливість “брати участь у таких заходах, як Trooping the Colour” “правом своїх онуків від народження”. Тим часом Лілібет взагалі не бачиться з королівськими родичами, відвідавши Велику Британію лише влітку 2022 року, а син Арчі переїхав з батьками з Європи на початку 2020 року, тому також практично не знає своїх рідних людей по батьковій лінії.

“Вони доходять до того віку, коли починають ставити запитання, як це роблять усі діти. Мені цікаво, як почуватимуться Арчі та Лілібет через кілька років, коли зрозуміють усе, що вони пропустили”, — зазначив Томас Маркл.

Меган Маркл із сином АрчіФото: Скріншот відео

Як відомо, Меган роками не підтримувала стосунків зі своїм батьком, а Томас ніколи не зустрічався з Гаррі та неодноразово критикував їх в інтерв’ю.

Хоча Сассекські підтримують тісний зв’язок з мамою акторки, Дорією Регланд, їхні стосунки з членами королівської сім’ї були напруженими, оскільки вони покинули Англію ще у 2020 році. Згодом скандальні мемуари принца Гаррі, документальний серіал, інтервʼю Опрі Вінфрі ще більше загострили стосунки між родичами.

Принц Гаррі та Меган Маркл з дітьмиФото: Archewell Foundation
Ольга Степанова

Recent Posts

Нові правила економічного бронювання: які зміни запропонували в Україні

В Україні йдуть тривалі обговорення щодо економічного бронювання від мобілізації. У Верховній Раді нещодавно було зареєстровано два…

4 хв. ago

Без води по 17 годин: на Майорці вводять жорсткі обмеження в пік туристичного сезону

Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному балеарському острові Майорка в Іспанії обмежує споживання води для боротьби…

15 хв. ago

Біля Нової Каховки БПЛА знищили станцію тропосферного зв’язку РФ

П'ятого липня приблизно о 4 ранку БПЛА знищили станцію тропосферного зв'язку ЗС РФ біля Нової…

23 хв. ago

На Лазуровому узбережжі Франції затримано лідера банди «Залютинських» (фото)

На Лазуровому узбережжі слідчі Головного слідчого управління та оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України…

25 хв. ago

Штрафи після оновлень даних у ТЦК: кому доведеться заплатити 17 000 грн до 16 липня

Військовозобов'язані, які вже оновили дані в ТЦК або через "Резерв+" почали отримувати штрафи. Розповідаємо, кому доведеться заплатити…

28 хв. ago

Близько до абсолютного рекорду: Україну наступного тижня накриє спека в 41 градус

В Україні значно потеплішало, однак це ще не межа температурних рекордів. Наступного тижня стовпчики термометрів…

32 хв. ago