Соцмережі з полуничкою: у Х (Твіттері) дозволили публікувати порно

Відтепер у X (Твітері) можна буде розміщувати контент для дорослих. Соцмережа оновила свої вказівки, щоб дозволити користувачам ділитися інтимними відео. Про це повідомляє американський веб-сайт про комп’ютерну техніку, гаджети і стиль життя The Verge.

Зазначається, що X оновив свої вказівки, щоб дозволити користувачам “ділитися за згодою створеної та розповсюдженої оголеної або сексуальної поведінки дорослих”, за умови, що це розміщене не на видному місці, наприклад у фото профілю, чи банері.

Платформа вимагатиме від користувачів, які “регулярно публікують” контент для дорослих, виставити свої налаштування так, щоб позначати зображення та відео, які вони публікують, як конфіденційний вміст. Правила X застосовуються до всього вмісту для дорослих, незалежно від того, створено штучним інтелектом, фотографіями чи анімацією.

Після публікації цієї статті користувач @Safety написав у твіттері: “Ми запустили політику щодо вмісту для дорослих і вмісту насильства, щоб уточнити наші Правила та забезпечити прозорість у застосуванні цих сфер. Ці правила замінюють нашу колишню політику щодо конфіденційних медіа та насильницьких висловлювань, але те, що ми запроваджуємо, не змінилося”.

За замовчуванням користувачі, яким ще не виповнилося 18 років або які не вказали дату народження, не можуть переглядати такі матеріали. Нові правила також забороняють контент, який “пропагує експлуатацію, відсутність згоди, об’єктивізацію, сексуалізацію або шкоду неповнолітнім, а також непристойну поведінку”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Які топ-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт

Які ТОП-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт: Стати лідером для тисяч людей, створити…

1 годину ago

Будуть ходити пішки? Чи можуть ухилянти втратити можливість керувати автомобілем

В Україні продовжує тривати загальна мобілізація та воєнний стан. Військовозобов'язаними є чоловіки від 18 до 60 років,…

1 годину ago

Колишня агентка ЦРУ розповіла, як приховувала від чоловіків, чим заробляє на життя (фото)

Колишня працівниця ЦРУ розповіла, як їй доводилося приховувати свою професію у стосунках. Деталями поділились у виданні Newsweek 1…

1 годину ago

Заброньованих чоловіків побільшає: Кабмін різко збільшив норми

Міжвідомча робоча група, яка займається організацією мобілізації військовозобов'язаних держслужбовців та співробітників держпідприємств, одержала дозвіл уряду…

1 годину ago

Усі блакитноокі люди родичі один одного: і взагалі вони мутанти

Українці часто кароокі чи чорноокі. Натомість у США блакитні очі має більш ніж кожна четверта людина. У Великобританії…

1 годину ago

У США розпочалося будівництво першої «розумної» дороги: які її особливості

Стартап Cavnue розпочав будівництво першої «розумної дороги» в США на тримильній (майже 5 км) ділянці…

1 годину ago