Експерт розкрив причину поганих стосунків королівської сім’ї з принцом Гаррі та Меган Маркл

Королівський експерт Філ Дамп’єр заявив, що проєкти, інтерв’ю та коментарі герцога і герцогині Сассекських змусили королівську сім’ю насторожитися, вони більше “не довіряють” їм, як і королева Єлизавета II перед своєю смертю, повідомляє Мirror.

Філ Дамп’єр розповів, що члени королівської сім’ї відмовилася від спілкування з принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл, оскільки побоюються, що в кінцевому підсумку вони розкажуть у своїх програмах на Netflix або в іншому проєкті про будь-які секрети.

Інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл ведучій Опрі Вінфрі Фото: Скриншот

За словами експерта, пара настільки непокоїла покійну королеву Великої Британії Єлизавету ІІ, що вона навіть уникала будь-яких публічних фотографій з ними або їхніми дітьми, принцом Арчі та принцесою Лілібет.

“Великий страх, який був у покійної королеви і який є зараз у короля, полягає в тому, що, коли Гаррі та Меган з’являються, вони, зазвичай, з’являються зі свого роду знімальною групою Netflix або своїм фотографом. Завжди виникає відчуття, що щоб не відбувалося, які б не були дискусії, рано чи пізно це потрапить у програму або в якийсь подкаст. І ось тут, на жаль, довіра зникла, у королівській сім’ї просто не довіряють ні Гаррі, ні тим паче Меган”, — пояснив Дамп’єр.

Принц Гаррі та Меган Маркл Фото: REUTERS

І Гаррі, схоже, це розуміє. Після виходу скандальних мемуарів “Спейр” інший королівський експерт Роберт Гардман зазначив: “Проблема, яка існує наразі, полягає в тому, що все ще існує проблема довіри. Люди все ще дуже поранені, особливо принц Вільям, що всі ці інтимні, приватні сімейні моменти дитинства виплеснулися назовні”.

Книга принца Гаррі Фото: Getty
Ольга Степанова

Recent Posts

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

44 секунди ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

14 хв. ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

16 хв. ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

17 хв. ago

Відключення будуть на добу: Укренерго запровадило нові графіки подачі світла у п’ятницю

У зв'язку з постійним обстрілом української енергосистеми російськими окупантами, українцям залишається лише звикати до нових…

20 хв. ago

Польща скасувала одну з виплат для українських біженців

Польща подовжила тимчасовий захист для українців, які рятуються від війни, але припинила одну з виплат для них.…

22 хв. ago