Переконав продавця: чоловік купив сережки вартістю $13 тисяч всього за 13 доларів

Рохеліо Вільярреал Хассо з Мексики придбав сережки з діамантами від Cartier вартістю $13 тисяч всього за 13 доларів. За його словами, низька ціна відображалась через технічний збій на сайті бренду. Продавці спочатку намагались скасувати замовлення, однак покупець зумів переконати їх у своїй правоті. Про це пише видання Business Insider.

За словами Хассо, 1 грудня 2023 року він гортав Instagram й випадково натрапив на рекламу ювелірних прикрас. Чоловікові дуже сподобались золоті та діамантові сережки від Cartier у стилі Cartier’s Clash, які продавались за 232 песо (або близько 13 доларів). Оскільки “стара” ціна виробів була аж 232 тисячі песо (близько 13 675 доларів), чоловік замовив дві пари.

Рохеліо стверджує, що через кілька днів до нього зателефонували продавці й повідомили, що замовлення буде скасовано, оскільки ціна в інтернеті не відповідає дійсності. Співробітники Cartier перепросили та запропонували клієнтові надіслати як компенсацію шампанське та візитницю, але той категорично відмовився.

Згодом Хассо подав скаргу до Федерального агентства із захисту прав споживачів, посилаючись на один із національних законів, в якому йдеться про те, що постачальник може бути притягнутий до суду, якщо умови угоди купівлі-продажу не дотримуються.

Співробітники агентства, своєю чергою, звернулося до Cartier з проханням виступити посередником в укладенні відповідної угоди, але в цьому вже не було потреби. Компанія вирішила не вступати у спір й відправила Рохеліо його замовлення.

Наприкінці квітня чоловік поділився на своїй сторінці в соцмережі X фотографіями пакунка. Він зізнався, що планує одну пару залишити собі як пам’ять про цей досвід, а іншу подарує матері, бо “вона дійсно на це заслуговує”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

17 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

22 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

24 хв. ago

Україну хочуть масово заселити африканцями через виїзд українців до Європи

За офіційною статистикою, 6 мільйонів українців уже виїхали до Європи, а близько 1-2 млн —…

33 хв. ago

Лікарням в Україні припинили виплати за пацієнтів, які не оновили свої дані

Оновити дані онлайн пацієнти не можуть. Для цього треба йти на прийом до лікаря. Розповіла…

38 хв. ago

Циклон Finny господарюватиме в Україні майже тиждень: прогноз погоди з 7 по 13 жовтня

Цього тижня, з 7 по 13 жовтня, в Україні передбачається помірно тепла погода, з періодичними дощами, які…

43 хв. ago