Історія повторюється: чому всі заговорили про смерть Лаврова

Постійний представник України при Раді безпеки ООН Сергій Кислиця натякнув на можливу смерть міністра МЗС Росії Сергія Лаврова . Однак Кислиця зазначив, що краще б росіянин виявився живим, щоб побачити його на лаві підсудних.

Політолог Валерій Димов сказав «24 Каналу» , що напередодні почали поширюватися чутки про можливу смерть Лаврова. Також у ЗМІ з’явилася інформація, що російський міністр закордонних справ мав проблеми з серцем.

Водночас підтвердження цієї інформації наразі немає.

«Предтеча Лаврова – соратник Гітлера – Ріббентроп (міністр закордонних справ Німеччини, був покараний за злочини трибуналом у Нюрнберзі у 1946 році – прим.), який забезпечував інформаційну та дипломатичну підтримку нацистського режиму, дожив до трибуналу», – зазначив політолог.

Оскільки історія повторюється не лише у подіях, а й у певних особистостях, то ті, хто сьогодні мавпує Гітлера та Ріббентропа, повинні, на його думку, також відповідати за свої дії.

Тому хочеться, щоб Лавров дожив до трибуналу, і ми побачили його справедливе покарання. Тому що він несе безпосередню відповідальність за всі злочини режиму, який зараз панує у Росії», – наголосив Валерій Димов.

Нагадаємо, що Кислиця натякнув у своїй замітці у соцмережі Х, що глава МЗС Росії Лавров нібито помер. Однак представник України при ООН зазначив, що він би хотів, щоб Лавров виявився живим, адже прагне побачити його на лаві підсудних.

Також раніше поширювалися чутки, що Лавров хоче залишити посаду міністра закордонних справ через поганий стан здоров’я, але Путін не дозволив йому звільнитися.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Банки розкриють таємницю за першим запитом: більше нічого не приховати

В Україні готуються внести важливі зміни в правила розкриття банківської таємниці у випадках запитів від…

2 хв. ago

У США виявили щелепи морського чудовиська віком 80 мільйонів років

У Техасі були виявлені скам'янілості величезного рідкісного мозазавра з гігантськими кулястими зубами, як показало нове дослідження. Два…

3 хв. ago

Чи повертатиме ЄС чоловіків призовного віку в Україну: єврокомісарка дала відповідь

У ЄС заявили, що застосування диференційованого підходу до українських біженців, що базувався би на їхній статі,…

5 хв. ago

Розсилка повісток поштою: депутат попередив про “величезну проблему” для військовозобов’язаних

В Україні почали розсилати повістки через "Укрпошту", однак у разі неправильного оформлення повісток у військовозобов'язаних можуть виникнути…

8 хв. ago

Вирви до сотні метрів: з’явилися нові супутникові знімки наслідків ударів по складу БК в Торопці

Внаслідок атаки на склад РФ з БК в Тульській області з'явилися величезні вирви. Про це свідчать супутникові…

9 хв. ago

РФ готує масовану ракетну атаку по Україні – накопичує Х-101 на аеродромі “Оленья”

У Центрі протидії дезінформації також нагадали, що країна-агресорка Росія постійно намагається звинуватити Україну в усіх…

12 хв. ago