Золотий хлопчик саєнтології: як живе прийомний син Тома Круза

Том Круз ясно дав зрозуміти, що його майже нічого не пов’язує з його єдиною біологічною дитиною — дочкою Сурі. Однак усе вказує на те, що його зв’язок із прийомними дітьми Коннором та Ізабеллою, яких актор всиновив разом із Ніколь Кідман, дуже сильний. А статус Коннора серед саєнтологів ще й підвищується. Про це пише Daily Mail.

Тома Круза сфотографували разом з Коннором біля вертольота в Лондоні. Швидше за все батько і син вирушили в Гластонбері на вечірку, на якій були присутні найкращий друг Круза, письменник Кріс МакКуоррі, і Саймон Пегг, його колега по фільму “Місія нездійсненна”. Їх бачили співаючими разом у VIP-зоні перед виступом Coldplay у суботу ввечері.

Хоча Круз і Коннор не часто з’являються на фотографіях разом, вони завсідники спортивних заходів, особливо баскетбольних. Люди, які знають Круза, кажуть, що вони дуже близькі, і не в останню чергу тому, що Коннор відданий саєнтології, як і його батько.

У Коннора навіть є татуювання “1938” на руці, що посилається на дату перших праць із Саєнтології засновника руху Л. Рона Хаббарда. Вони живуть недалеко один від одного в Кліруотері, Флорида (глобальна штаб-квартира Саєнтології). Коннор також проводив Різдво зі своїм батьком, сестрами Тома Касс, Лі Енн і Меріан та їхніми дітьми в маєтку Сент-Гілл, Іст-Грінстед, Західний Сассекс, де розташована британська штаб-квартира руху.

Тепер прихильники саєнтології вважають, що Коннор і його названа сестра Белла, 31 рік, можуть переїхати в розкішну будівлю Skyview у Кліруотері, де їхній батько з 2021 року володіє пентхаусом з автомобільним ліфтом.

Белла КрузФото: Скриншот

У цьому ж будинку живуть їхні три тітки та їхні чоловіки, а квартири, судячи з усього, призначені для Белли з чоловіком і для Коннора.

Хоча Белла працює в Лондоні служителем саєнтологічної церкви і живе з чоловіком Максом Паркером у Кройдоні, для Коннора це не стане великим кроком, оскільки він уже мешкає в сусідньому комплексі саєнтологічної церкви і його часто можна побачити, як він роз’їжджає Кліруотером на своєму яскраво-жовтому маслкарі.

Його пристрасть — глибоководна рибалка (у 2016 році Круз купив йому човен за 400 000 фунтів стерлінгів), і він працює в компанії, що організовує рибальські експедиції. Також Коннор — інфлюенсер у сфері їжі, він веде акаунти в Instagram, Connor’s Meat Shack.

Він часто подорожує, щоб бути з батьком; торік обох сфотографували в Нью-Йорку. Їх також бачили з Беллою після хокейного матчу в Тампі, Флорида.

Чому Том Круз близький тільки з прийомними дітьми

Головна причина в тому, що Сурі, яка щойно закінчила середню школу, виховується виключно матір’ю Кеті Холмс. Акторка була одружена з Крузом з 2006 по 2012 рік.

Тоді як Беллу і Коннора виховує виключно Том, Ніколь Кідман не з’являлася на фотографіях з прийомними дітьми з 2007 року.

Ніколь Кідман із Коннором і Беллою Фото: Getty Images

Ізабелла Джейн Круз народилася в грудні 1992 року. Її рідна мати була прихильницею саєнтології і вважала, що не може гідно виховати третю дитину. Вона познайомилася з Томом Крузом у церкві, коли йому було 30 років. У підсумку Ніколь Кідман і Том, які тоді були одружені, удочерили Беллу.

У 1995 році вони поповнили свою сім’ю, усиновивши Коннора, якому тоді був один місяць.

Після того як 2001 року голлівудська пара розпалася, Кідман і Круз розділили опіку над дітьми. Але до 2005 року Ізабелла і Коннор вже були з батьком на постійній основі і жили в особняку в районі Пасифік Палісейдс у Лос-Анджелесі, яким керувала сестра Круза Касс, що також сповідує саєнтологію. Вона й навчала дітей вдома.

Ніколь Кідман, судячи з усього, не бачиться з прийомними дітьми. Їх не було на її 50-річчі, вони не відвідали похорон її батька у 2024-му. Кідман була вихована католичкою, ніколи не наверталася в саєнтологію і, як повідомляється, не хотіла, щоб Белла і Коннор виховувалися в Церкві.

Однак у 2018 році вона заявила журналу Who: “Вони дорослі. Вони здатні ухвалювати власні рішення. Вони зробили вибір стати саєнтологами, і моя робота як матері — любити їх”.

Белла і Коннор відвідували бали саєнтології, а Белла вийшла заміж за IT-консультанта Паркера. Круз оплатив весілля 2015 року в лондонському готелі Dorchester.

Ніколь Кідман і Том Круз із прийомними дітьми Фото: Getty Images

Щодо Коннора, то у 2019 році повідомлялося, що він має одружитися з Сільвією Занчі, яку називають “принцесою саєнтолгії”. Вона торік завершила підготовку, щоб почати підніматися верхніми “рівнями ОТ”.

Це скорочення від Operating Thetan (Тетан, що оперує) і відсилання до безсмертної душі Тетана, яка, на думку саєнтологів, є джерелом усього життя.

Сільвію і Коннора бачили сидячими за одним столом на весіллі саєнтологів 2018 року, а 2019 року вони, як повідомляється, вирушили до Діснейленду в Орландо з Крузом, але чи одружилися вони, залишається загадкою. Їх не бачили разом на публіці вже багато років, і вони не зареєстровані в соціальних мережах один одного. Коннор не носить обручку.

Що чекає на Коннора далі? Колишній саєнтолог Катріна Рейєс пророкує, що він обійме більш помітну посаду: “Він стане золотим хлопчиком саєнтології”.

Сурі Круз із матір’ю Кеті Холмс Фото: Getty Images

Нагадаємо, 18-річна Сурі, біологічна дочка Тома Круза і Кеті Холмс, яка нещодавно закінчила державну середню школу музики, мистецтва і виконавських мистецтв Ла-Гуардія, в атестаті значиться як Сурі Ноель. Вона відмовилася від прізвища зіркового батька і взяла собі за прізвище друге ім’я своєї матері.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Яготині жінка скинула собаку з мосту: поліція взялася за розслідування

Яготинські правоохоронці розпочали розслідування шокуючого випадку жорстокого поводження з твариною. Місцева 65-річна мешканка підозрюється у…

1 годину ago

Придбали лише 13 авто: продажі популярної моделі Toyota обвалилися на 99,5%

Попит на гібрид Toyota Prius різко впав. За червень було продано лише 13 хетчбеків. Про це повідомляє сайт Motor1.…

2 години ago

Максим Галкін та Алла Пугачова на межі розлучення

Російський шоумен Стас Барецький, який активно підтримує політику Володимира Путіна та виступає за війну в…

2 години ago

Літак здійснив вимушену посадку через “заражену” їжу (відео)

Рейс Delta, що прямував до Амстердама (Нідерланди), на борту якого перебувало близько 300 осіб, був…

2 години ago

Джефф Безос планує продати акції Amazon: що відомо про угоду

Глава та засновник Amazon Джефф Безос планує продати до 25 млн. акцій своєї компанії до…

2 години ago

Путіна можуть запросити на наступний Саміт миру, — Зеленський

Україна не збирається йти на компроміси з Росією, відмовляючись від будь-яких територій заради припинення війни. Про…

2 години ago