Жінка придбала на секонд-хенді піджак за 1 долар: в кишені на неї чекав сюрприз (фото)

Британка Кей Вокер вийшла з секонд-хенду “Emmaus Mossley” у Великому Манчестері у піднесеному настрої, адже придбала за дуже вигідною ціною (близько 1 долара) красивий піджак. Втім, жінка навіть не підозрювала, що справжній “сюрприз” чекає на неї в кишені. Про це пише видання Daily Star.

Кей знайшла пару квитків на концерт відомого оперного виконавця Лучано Паваротті, що відбувся на “Манчестер Арені” 30 вересня 1995 року. На той час вони коштували 55 фунтів стерлінгів.

“Я не могла повірити своїм очам, коли знайшла ці квитки. Зазвичай перу все, що ми купуємо в благодійній крамниці, але цього разу накинула піджак, коли поспішала на вечірку, а потім засунула руку в кишеню й намацала оце”, — розповідає жінка.

Кей Вокер похизувалась своєю знахідкою Фото: Kay Walker

Вона зізнається, що знає багато композицій виконавця, зокрема Nessun Dorma, яку той виконав на Чемпіонаті світу з футболу, хоча не є його затятою фанаткою.

“Згодом ми з донькою Еленою зайшли в інтернет, щоб дізнатися, коли був його останній концерт, і з’ясували, що співак помер 15 років тому”, — каже місис Вокер.

Елена, яка працює у Відкритому університеті Гайда, згадує, що також сміялась до сліз, коли побачила цікаву знахідку.

“Ми практично щосуботи ходимо з мамою разом на такий “благодійний шопінг”. Вона навіть не здогадувалася, що в кишенях щось є. Зазвичай знаходимо або чеки, або цукерки. Але квитки на концерт — вперше”, — додає вона.

У піджаку були квитки на концерт Лучано Паваротті Фото: Kay Walker
Ольга Степанова

Recent Posts

НБУ запровадить обмеження на перекази з картки на картку: подробиці

Національний банк України планує запровадити обмеження для переведення з картки на картку. Наразі проводяться обговорення цього питання…

17 хв. ago

Хвора на рак Кейт Міддлтон може порушити королівську традицію: випливли нові подробиці

У березні 2024 року Кейт Міддлтон записала відеозвернення до британців та світової громадськості, в якому…

19 хв. ago

Хезболла вдарила 200 ракетами та безпілотниками по базах Ізраїлю, – Bloomberg

Ліванське угруповання "Хезболла", що має підтримку Ірану, заявило про завдання масових ракетних ударів та ударів безпілотниками по північних…

35 хв. ago

Прогноз магнітних бур на 4-6 липня: якою буде сонячна активність

«Главком» підготував для вас прогноз магнітних бур на наступні три дні, що базується на даних, які надає Центр прогнозування…

38 хв. ago

Оболонь відчуває резиновий сморід: у Києві на Подолі горить великий склад

У Києві на Рибальському острові в четвер, 4 червня, почалася сильна пожежа. Горіла двоповерхова будівля складу по…

38 хв. ago

Закриття ФОПів в Україні зросло на 54%: дослідження

В Україні зафіксоване стрімке скорочення кількості фізичних осіб підприємців та продовжується тенденція скорочення кількості зареєстрованих…

46 хв. ago