Люди панікували та кричали: літак під час сильної турбулентності розірвало на частини (відео)

Пасажирський лайнер авіакомпанії Air Europa, що прямував з Іспанії до Уругваю, “розірвало на частини” внаслідок сильної турбулентності. Boeing 787-9 Dreamliner був змушений здійснити екстрену посадку в аеропорту Наталя на північному сході Бразилії о 2:32 ночі в понеділок, 1 червня. Внаслідок інциденту щонайменше 30 пасажирів отримали поранення, пише видання Metro.

На відеозаписах, опублікованих в соціальних мережах, можна побачити та почути, як налякані пасажири на борту літака панікують та кричать. Один чоловік, намагаючись врятувати своє життя, сховався у верхній багажній поличці над сидіннями, у кадрі видно тільки його ноги.

У салоні валяється сміття, багато перекинутих сидінь та місцями пошкоджена внутрішня обшивка.

Повідомляється, що десятки людей довелось госпіталізувати. Дехто з пасажирів внаслідок нещасного випадку отримав перели шийних хребців, травми голови, забої та синці. Щонайменше двоє осіб все ще перебувають в лікарні під наглядом медиків.

За даними авіадиспетчерів, рейс UX045, що вилетів з Іспанії й прямував до Уругваю, запросив екстрену посадку о 2:32 ночі в аеропорту Наталя на північному сході Бразилії.

В офіційній заяві, розміщеній авіакомпанією Air Europa в мережі X, йдеться про те, що саме в цьому летовищі могли якнайшвидше надати медичну допомогу постраждалим пасажирам.

“Лайнер приземлився без проблем. Сьогодні вдень з Мадрида вилетить ще один літак, який забере пасажирів з транзитного аеропорту й доставить в Уругвай”, — пояснили представники перевізника.

Ольга Степанова

Recent Posts

Підпис про вручення не потрібен: військкомати надсилатимуть повістки поштою

З 16 липня, коли завершиться період обов'язкового оновлення військово-облікових даних, військовозобов'язані громадяни України можуть отримувати повістки поштою.…

39 хв. ago

33-річна блогерка померла після популярної пластичної операції

Аліне Феррейра, блогерка з Бразилії, яка створювала на своїх платформах у соціальних мережах контент про…

40 хв. ago

У Великій Британії стартувало голосування на дострокових виборах: кому пророкують перемогу

У Сполученому Королівстві 4 липня розпочалося голосування на дострокових виборах, які, як прогнозують, призведуть до…

43 хв. ago

Срібне весілля: Вікторія та Девід Бекхеми відзначають річницю одруження (фото)

50-річна британська співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем та 49-річний футболіст Девід Бекхем відзначають 25-ту річницю…

57 хв. ago

Мобілізація вчителів в Україні: хто має право на відстрочку та які потрібні документи

Згідно з новим законом про мобілізацію, який набув чинності 18 червня, деякі категорії вчителів мають право…

60 хв. ago

Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати

Наступного тижня Україну накриє спека. Синоптики обіцяють до +41.  Про це пише метеоресурс Tropical Tidbits. Пік температури очікується 8,…

1 годину ago