Нове шоу Меган Маркл знімають на скандальній фермі з виробництва марихуани

Нове шоу герцогині Сассекської для Netflix, як виявилося, знімають на конопляній фермі. І вона стала каменем спотикання через сильний сморід.

Меган Маркл використовуватиме власність, що належить відомій у Каліфорнії сім’ї Ван Вінгерден, для зйомок свого майбутнього кулінарного шоу Netflix. Але в підсумку герцогиня виявиться втягнутою в давній скандал. Про це пише Daily Mail.

Farmlane, підприємство з вирощування канабісу, що належить сім’ї Ван Вінгерден, є одним з найбільших постачальників легально виробленої марихуани в Карпінтерії, Каліфорнія.

Але підприємство і його власників критикують через сильний запах марихуани, який розноситься з ферми. Тож, знімаючи своє кулінарне шоу, Меган Маркл, без сумніву, буде випромінювати глянсовий образ доглянутої елегантності, але герцогиня Сассекська і 50 осіб її знімальної групи будуть вражені не тільки ароматом свіжої випічки, коли вона продемонструє свої кулінарні навички.

Це тому, що одне з двох місць зйомок, обраних для шоу Меган, – це ферма з вирощування канабісу площею 14 акрів. Перше місце – це кухня її сусідів-мільйонерів Тома і Шеррі Чіполла.

Але ферма, обрана як друге місце зйомок, загрузла в суперечках, оскільки її власники розлютили сусідів “ароматами” канабісу, які розносяться по окрузі.

Сім’я Ван Вінгерден перебуває на одному боці так званої “війни канабісу”, до якої залучені заможні мешканці, школи та місцеві підприємства прибережного каліфорнійського міста Карпінтерія.

Місцеві культиватори канабісу з’явилися під час буму виробництва марихуани і тепер несуть відповідальність за сильний запах, що постійно витає над Карпінтерією – за десять хвилин їзди від “Шато Сассекс”, як називають маєток принца Гаррі та його сім’ї.

Серед знаменитостей Карпінтерії – Кевін Костнер, який володіє маєтком на набережній вартістю 145 мільйонів доларів, Еллен ДеДженерес, а також Джордж Лукас, який придбав пляжну нерухомість за 28 мільйонів доларів 2019 року.

Запашне канабісом місто межує з розкішним Монтесіто, де Меган живе з чоловіком принцом Гаррі, 39 років, і їхніми двома дітьми, чотирирічним Арчі, і дворічною Лілібет.

Легалізація рекреаційного канабісу в Каліфорнії перетворила долину Карпінтерія і деякі частини південного округу Санта-Барбара на один із найбільших регіонів світу з вирощування марихуани.

А Ван Вінгердени, які приймають Меган, є одними з найбільших у регіоні постачальників легально виробленого канабісу. Раніше вони продавали квіти, але після легалізації марихуани перейшли на цей продукт. Перекладено за допомогою www.DeepL.com/Translator (безкоштовна версія)

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

18 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

18 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

19 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

19 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

19 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

19 години ago