НЛО, шпигунський дрон чи секретний літак? Над США помітили величезний літаючий об’єкт

У США неподалік авіабази Еглін (Флорида) був помічений невпізнаний літаючий об’єкт. Невідомий апарат потрапив на знімки очевидців.

Спочатку знімками поділилася користувачка мережі Anthro Aerospace. За її словами, цей об’єкт був розміром із транспортний літак C-130, який досягає в довжину 30 метрів і має розмах крил у 40 метрів.

“Він рухався разом із С-130 (яким би швидким він не був), а потім полетів у небо над Мексиканською затокою”, — повідомила вона.

Користувачі мережі після цього почали жартувати про те, що це було НЛО, експериментальний літак нацистської Німеччини Ho-229 або великий птах. Інші ж почали серйозно замислюватися про те, чи це не був якийсь китайський дрон.

Втім, фанат авіації CinderFella зазначив, що Університет Маямі за підтримки NASA вже багато років веде розробки новітнього літаючого апарату за системою двоспрямованого крила. Роботи над цим літаком розпочалися ще у 2012 році, проте жодного функціонального прототипу показано так і не було. Оскільки Маямі знаходиться у Флориді, він підкреслив, що було б логічно, якщо випробування апарату будуть проводити на авіабазі Еглін.

Попри це, нині немає жодних підтверджень того, що побачений об’єкт справді був найновішим американським літаком, як немає припущень про те, які в нього характеристики та які функції він має виконувати.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

21 годину ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

21 годину ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

21 годину ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

21 годину ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

22 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

22 години ago