На батька Леді Гаги напали в Нью-Йорку

66-річний Джо Джерманотта, ресторатор, відвертий критик нью-йоркських політиків та їхньої економічної політики у зв’язку з Covid-19, а також батько знаменитої Леді Ґаґи, у бесіді з Fox Business розкритикував хаос, що панує в Нью-Йорку, і зізнався, що став жертвою нападу.

“На мене щойно напали біля моєї церкви, на мене напали. Було 7:30 ранку, і я не знаю, чи безхатько він, він був трохи стривожений… Спочатку він штовхнув пастора церкви. Ми стояли попереду, а потім він спустився по сходах і пішов за мною”, — заявив чоловік.

Про напад гість студії згадав, коли говорив про те, що в мегаполісі дуже знизився рівень безпеки на тлі запеклих антиізраїльських протестів, які захопили міські кампуси Колумбійського і Нью-Йоркського університетів.

Більшу частину провини за те, що відбувається в місті, він покладає на адміністрацію президента США Джо Байдена.

“Місто стало небезпечним з кількох причин, не тільки через злочинність. Тепер там хаос… Я можу вам сказати, що найбільше ми постраждаємо від економіки. І це стійке зниження відтоді, як з’явилася нова адміністрація, мер, злочинність і новачки. І щоразу, коли ти обертаєшся, там виявляється “попався””, — пояснив Джерманотта, уточнивши, що за останні роки кількість бізнесів у Нью-Йорку скоротилася на третину.

Леді Гага, чиє справжнє ім’я Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта, схоже, дотримується більш ліберальної політики, ніж її батько, але зазвичай тримає свої погляди в таємниці. Вона гаряче підтримувала Джо Байдена на виборах і навіть виступила на його інавгурації.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

16 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

16 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

16 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

17 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

17 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

17 години ago