Дружина Брюса Вілліса Емма Гемінг показала, який вигляд має їхня 12-річна донька Мейбл

Це були особливі святкові великодні вихідні для Брюса Вілліса, його дружини Емми Гемінг Вілліс та їхніх доньок. Старша донька пари, Мейбл Рей, у неділю, 31 березня, відзначила свій 12-й день народження, повідомляє Hello Magazine.

На честь 12-річчя Мейбл її мама Емма поділилася з шанувальниками фотографіями та кліпами своєї доньки за останні роки. Вона включила відео, на яких іменинниця бігає пляжем, насолоджується подорожами зі своєю сім’єю, співає в школі, а також інші світлини, на яких вона має такий уже достатній дорослий вигляд.

Свій пост Емма підписала дуже лаконічно: “З 12-річчям. Продовжуйте сяяти яскраво”, додавши зірочки та смайлики. Фанати в коментарях привітали Мейбл і відзначили, наскільки вона вже виросла.

У Брюса та Емми також є восьмирічна донька Евелін Пенн. Крім того, у зірки бойовиків є троє доньок від колишньої дружини Демі Мур: 35-річна Румер, 32-річна Скаут і Таллула, якій 30 років.

Евелін Пенн і Мейбл Рей — доньки Брюса Вілліса та Емми ГемінгФото: instagram.com/emmahemingwillis

Дочка Брюса Таллула з любов’ю написала “Я люблю її, я люблю її, я люблю її!!!”. Відомо, що в доньки тяжкохворого актора Таллули Вілліс також діагностували невиліковну хворобу. 30-річна молодша донька зіркової пари Брюса Вілліса і Демі Мур розповіла про невиліковний діагноз, який нещодавно встановили лікарі. Про це дівчина написала у себе на сторінці в інстаграмі, опублікувавши архівне відео з батьком. Пост вона підписала словами “Скажи мені, що ти аутист, не кажучи, що ти аутист”. Таллула зізналася, що влітку 2023 року вона дізналася, що хворіє на аутизм.

“Насправді це перший раз, коли я публічно поділилася своїм діагнозом. Дізналася цього літа, і це змінило моє життя”, — написала дівчина.

Ольга Степанова

Recent Posts

Майкл Джексон залишив по собі понад пів мільярда доларів боргу

Американський співак Майкл Джексон на момент смерті у 2009 році мав боргів на понад 500…

2 хв. ago

Готуйте від 5100 до 25500 грн: українців штрафуватимуть за музику

Народні депутати зареєстрували законопроєкт, що передбачає внесення змін до статті 155 КУпАП щодо підвищення відповідальності за…

7 хв. ago

Посилення мобілізації: у Міноборони уточнили, у кого можуть забрати машину для ЗСУ

Відповідно до закону про посилення мобілізації в українців з’явився військово-транспортний обов’язок. У Міністерстві оборони уточнили, що це змінює…

13 хв. ago

Поглянути на кожну деталь: 10 найкращих міст світу для піших прогулянок туристів

У світі мільйони міст та містечок з надзвичайними краєвидами, комфортним рівнем життям та захопливою архітектурою.…

16 хв. ago

“Шиплять від вогню”: Рогозін заявив про нову тактику українських дронів “Баба Яга” (фото)

У Російській Федерації стверджують, що Сили оборони України атакують противника безпілотними літальними апаратами типу "Баба Яга" з…

25 хв. ago

ТЦК хочуть жорстко карати: нардеп розповів подробиці та попередив про бандитизм

В мережі оприлюднено відео з інтерв'ю нардепа Олександра Федієнко, в якому той засуджує жорстокі методи мобілізації,…

27 хв. ago