Красиве приморське місто, в якому батьки не випускають дітей увечері на вулицю

Відвідувачі та жителі приморського міста Скарборо (Велика Британія) не випускають дітей на вулицю після настання темряви, оскільки хвилюються за їхню безпеку. Про це пише Daily Star.

Британське туристичне місто Скарборо, як і раніше, приваблює туристів, проте і місцеві жителі, і приїжджі стурбовані тим, що з настанням ночі тут стає неспокійно.

Співробітники поліції кажуть, що роблять усе можливе для боротьби зі злочинністю, включно із забороною на розпивання спиртних напоїв на вулицях, але люди, як і раніше, побоюються, що після настання темряви перебування поза домом може бути небезпечним. За їхніми словами, зловживання алкоголем, жебрацтво і бездомність стали величезними проблемами для місцевих жителів.

37-річний Луїс Стрінгер працює в компанії Mick Grime Shellfish на набережній. У нього є дружина і діти, які живуть у місті, але він каже, що не дозволив би своїм підліткам вирушити в центр міста вночі.

“Раніше Скарборо був хорошим, процвітаючим містом, але тепер злочинність зростає. Збільшилася кількість злочинів із використанням ножів. Я б не хотів, щоб мої діти гуляли вночі в центрі міста через рівень злочинності”, — сказав він.

Луїс Стрінгер працює в компанії Mick Grime Shellfish на набережній Фото: Daily Mirror

Мешканці також кажуть, що до бід приморського міста додаються брак соціального житла і крадіжки в магазинах.

“Скарборо — це кінцева точка — ви не повинні їхати в це місто, якщо ви не проїздом. Багато людей, які опиняються тут, перебувають у поганому становищі. У центрі міста більше випивають, але в інших районах Скарборо все гаразд”, — сказав власник бізнесу Джонатан Томпсон.

Поліція намагається боротися зі злочинністю, але поки безуспішно Фото: Daily Mirror

Представник поліції Північного Йоркшира зазначив, що вони співпрацюють із радою Скарборо, щоб боротися зі злочинністю та заворушеннями та зробити його безпечним місцем для жителів, підприємців і відвідувачів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Які топ-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт

Які ТОП-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт: Стати лідером для тисяч людей, створити…

1 годину ago

Будуть ходити пішки? Чи можуть ухилянти втратити можливість керувати автомобілем

В Україні продовжує тривати загальна мобілізація та воєнний стан. Військовозобов'язаними є чоловіки від 18 до 60 років,…

1 годину ago

Колишня агентка ЦРУ розповіла, як приховувала від чоловіків, чим заробляє на життя (фото)

Колишня працівниця ЦРУ розповіла, як їй доводилося приховувати свою професію у стосунках. Деталями поділились у виданні Newsweek 1…

1 годину ago

Заброньованих чоловіків побільшає: Кабмін різко збільшив норми

Міжвідомча робоча група, яка займається організацією мобілізації військовозобов'язаних держслужбовців та співробітників держпідприємств, одержала дозвіл уряду…

2 години ago

Усі блакитноокі люди родичі один одного: і взагалі вони мутанти

Українці часто кароокі чи чорноокі. Натомість у США блакитні очі має більш ніж кожна четверта людина. У Великобританії…

2 години ago

У США розпочалося будівництво першої «розумної» дороги: які її особливості

Стартап Cavnue розпочав будівництво першої «розумної дороги» в США на тримильній (майже 5 км) ділянці…

2 години ago