Борис Джонсон із дружиною поставили своїх маленьких дітей на лижі

Керрі Джонсон разом зі своїм чоловіком Борисом, колишнім прем’єр-міністром Великої Британії, і їхніми трьома дітьми, наймолодшому з яких немає ще й року, вирушила на гірськолижний курорт La Rosiere у Франції і поділилася в Instagram фото з відпочинку.

На одній світлині 36-річна багатодітна мама та її коханий обіймають одне одного, позуючи на тлі приголомшливого виду на засніжені гори. Інший знімок демонструє хвилясті світлі локони їхнього сина Вілфреда. Волосся трирічної дитини має такий самий вигляд, як у її батька, на світлині, на якій хлопчик дивиться на гори з балкона лижної хатини.

Хоча Керрі не розкрила місце сімейного відпочинку, вона опублікувала фотографію гірськолижного курорту, на якій зображено низку розкішних дерев’яних будиночків.

Пізніше вона опублікувала відео, де не тільки назвала місце сімейного відпочинку, а й повідомила про перший досвід її дітей, які стали на лижі.

“Катання на лижах з дітьми 3 років і молодше — не для людей зі слабкими нервами, і я задавалася питанням, чи не збожеволіли ми, намагаючись це зробити, але коли я запитала тут, багато хто з вас сказали, що зробили це і готові піти на це — і я так рада, що ми це зробили! Ми поїхали в La Rosiere, і це було приголомшливо, особливо для найменших. La Rosiere пропонує приватні уроки з 2 років і лижну школу з 3 років. Я думаю, що це трохи молодше, ніж на звичайному курорті, тому для нас це було ідеально”, — пише вона.

За її словами, все лижне спорядження для доньки і синів вона купила на сайті вживаного одягу, витративши трохи більше 30 фунтів на кожну дитину, і коли діти виростуть з лижних костюмів, Керрі пообіцяла продати їх на цьому ж сайті.

Катання з гори з дітьми вона називає тим ще завданням.

“Просто підняти дітей на гору, підвезти Френка в баггі і нести наші та їхні лижі — це було справжнім тренуванням. Один урок був витрачений даремно, оскільки Вілф вирішив влаштувати повний зрив, бо я намазала йому обличчя сонцезахисним кремом! Одягти лижні рукавички на дворічну дитину — це все одно, що прикріпити желе до стіни, а міняти підгузки на снігу — це цікаво. Але було дивно бачити, як вони так швидко набувають впевненості. Можливо, вони цього не пам’ятають, але я обов’язково запам’ятаю. Один із моїх найщасливіших тижнів”, — підсумувала Керрі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

4 години ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

4 години ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

4 години ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

4 години ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

4 години ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

5 години ago