В Ужгороді жінки відлупцювали військкомів, аби врятувати чоловіка від мобілізації

В Ужгороді жінки накинулися на представників територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), аби врятувати чоловіка від мобілізації. Про це повідомляють регіональні соцмережі і публікують відповідне відео.

На кадрах видно, як жінки захищають чоловіка, мотивуючи це тим, що співробітники ТЦК та СП “не мають такого права”. При цьому чоловік почав поводитися агресивно та ображати військових.

Згодом у Закарпатському ТЦК та СП зазначили, що військкоми запропонували військовозобов’язаному, що не перебуває на обліку, поїхати з ними та оновити дані в військоматі через порушенням ним правил військового обліку.

“Йому було запропоновано проїхати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки й оновити свої дані, після чого він почав поводитися неадекватно. Громадянина та військовослужбовців оточив натовп агресивних людей, почали штовхати та ображати військових. … Нагадуємо, що в країні триває воєнний стан і загальна мобілізація. Конституційним обов’язком кожного громадянина є захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. І закликаємо вчасно оновлювати свої військово-облікові дані та не ухилятися від служіння Батьківщині”, – йдетьтся у повідомленні.

Тим часом уже з’явився коментар заступника командира Третьої штурмової бригади Максима Жоріна щодо інциденту в Ужгороді. За словами військового, росіяни “дуже сильно активізували свою агентурну роботу”.

“На фоні цього мене дуже обурюють вже зовсім не поодинокі випадки “акцій” проти представників ТЦК від жінок, які бʼють вікна в машинах, нападають на військових і тд. Розбиратись з ними просто “бесідами” – точно не те, що буде ефективним. В країні надто загрозлива ситуація зараз, аби дозволяти подібні речі”, – підкреслив Жорін.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

22 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

23 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

23 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

23 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

23 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

23 години ago