Лаконічний стиль першої леді: хто одягає Олену Зеленську. ФОТО

До стилю першої леді України Олени Зеленської завжди прикуто багато уваги. Модні експерти розбирають її образи на деталі та аналізують меседжі, які дружина президента транслює своїм зовнішнім виглядом.

Олена Зеленська підтримує українських дизайнерів, віддає перевагу костюмам, а в повсякденному житті полюбляє оверсайз та носить худі. З нагоди дня народження першої леді України Факти ICTV з посиланням на Elle розповідають, хто стоїть за образами Олени Зеленської.

Хто одягає Олену Зеленську

Вже понад два роки за образи першої леді України відповідає Наталія Каменська, засновниця бренду Gunia Project.

Стилістка зізналась, що коли починала працювати із Зеленською, у неї був досить маленький гардероб – всього кілька рейлів одягу і десять пар взуття.

– Я була щиро здивована такою позицією. Пам’ятаю, як вона сказала: Мені не потрібно багато одягу. Я не хочу щодня виходити в новому. Я, навпаки, хочу смартгардероб, де речі вдало поєднуються між собою. Мені ок носити те саме, в цьому теж сучасність. У неї був дуже системний підхід, – згадала Наталія.

Як змінився стиль Олени Зеленської за час війни

У перші місяці повномасштабного вторгнення Олена Зеленська відмовилася від послуг стилістів та візажистів. Однак згодом, коли в першої леді активізувалися зустрічі, з’явилася потреба в допомозі.

За словами Каменської, за час великої війни гардероб дружини президента змінився приблизно на 10%. Новий одяг відшивається лише для важливих поїздок, для решти заходів луки комбінуються з того, що є.

У гардеробі Зеленської побільшало суконь, загалом вона дотримується елегантного та лаконічного стилю: зі стриманим кроєм і кольоровою палітрою. Від яскравих кольорів і сміливих експериментів першій леді тимчасово довелося відмовитися.

– Сукні – це класно, але, як на мене, зараз костюм краще передає стан української жінки. Це як символ того, що ми зібрані, сильні й завжди готові. А брючний костюм чоловічого крою тим паче додає впевненості. Чому перша леді дедалі частіше з’являється у костюмах? Це посилання світу: Україна бореться, – наголосила Каменська.

Для повсякденного життя Зеленська сама собі підбирає луки, без допомоги стилістки. Каменська зазначила, що перша леді полюбляє вільний та зручний одяг.

– Якщо я бачу якісь класні джинси чи куртку, то можу їй запропонувати. Або ж коли купую собі худі, можу купити і їй. Олена Володимирівна вдягається дуже вільно, любить оверсайз, але завжди відкрита до експериментів. Ми чекаємо перемоги, щоб нарешті почати втілювати наші сміливі задуми, – сказала вона.

Також стилістка зізналась, що у спілкуванні з першою леді зберігає субординацію, однак у них дуже добрі й відкриті стосунки, без сварок.

Фото: Олена Зеленська

Ольга Степанова

Recent Posts

74-річний Річард Гір з дружиною зʼявився на Каннському кінофестивалі-2024

74-річний американський актор Річард Гір відвідав Каннський кінофестиваль-2024 з дружиною Алехандрою Сільвою. Знімками 41-річна обраниця зірки "Красуні" поділилася в…

2 години ago

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

3 години ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

3 години ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

3 години ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

3 години ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

3 години ago