«Жінки самі провокують зґвалтування». Ексректор Тернопільського педуніверу втрапив у скандал

Колишній ректор Тернопільського педуніверситету імені Гнатюка, викладач предмета «Педагогіка: підготовка молоді до сімейного життя» — Володимир Кравець втрапив у скандал через те, що «вирішив показати, що насправді має готувати до сімейного життя мамонтів». Про це розповіла на своїй сторінці у Facebook народна депутатка Інна Совсун.

За її словами, колишній ректор і теперішній радник ректора, професор кафедри педагогіки та менеджменту освіти Кравець розповідав на парі, що «дівчата самі провокують зґвалтування», а чоловік і жінка «часто по-різному розуміють згоду на секс».

«Також, виявляється, у світі мамонтів існує «чоловіча» логіка — «правильна, побудована на фактах». І «жіноча», яка «служить, щоб приховано управляти чоловіком», ґрунтується на принципі «як захочу, так і буде» й характеризується «загадковістю, несподіваністю, непередбачуваністю, незавершеністю фраз, розмовою натяками, приписуванням іншої причини». Про все це розповіла та виклала фото з лекції — одна зі студенток Юлія у своєму TikTok», – написала нардепка.

Вона повідомила, що вже відправила звернення про цю ситуацію в Міносвіти, до Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та в сам Тернопільський педуніверситет імені Гнатюка.

«З коментарів колишніх студентів я знаю, що Кравець не вчора почав транслювати свої печерні людожерські уявлення молодому поколінню. Я щаслива, що студенти й студентки нарешті перестали це сприймати й почали обурюватися. Вони великі молодці. Якщо його не зупинити, колишній ректор вкладатиме свою «мудрість» через майбутніх вчителів і вчительок в голови ще нашим онукам.

Але я також сподіваюся, що студенти реагуватимуть і на інші антинаукові твердження викладачів і викладачок, навіть не пов’язані з гендерними питаннями. Неприпустимо насаджувати антинауковий світогляд в інституціях, які мали б пропагувати науку. Науковий світогляд базується на фактах, на верифікованих дослідженнях, опублікованих в хороших джерелах з гарною репутацією. А з цим у нас поки великі проблеми», – додала Совсун.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

37 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

39 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

40 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

50 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

52 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

54 хв. ago