Рецептів борщу є неймовірна кількість. І кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але борщ можна приготувати і влітку. З молодих овочів борщ виходить ніжним та з пікантним смаком. Тут краще не засипати багато спецій, щоб нічим не перебити смак городини. Рецептом поділились на сайті Zaxid.
Інгредієнти:
Всі овочі добре вимийте. Картоплю, буряк та моркву делікатно почистіть, не зрізаючи багато. Поріжте буряк та половину бадилля шматочками. Картоплю та кабачок нарізати кубиками. Моркву нарізати кружечками. Корінь петрушки залишити як є.
Всі овочі киньте у воду (приблизно 3-3,5 л) та варіть 10 хвилин на середньому вогні.
Поріжте кільцями цибулю, помідори бланшируйте та зніміть шкірку, поріжте кубиками. Обсмажте цибулю та помідори на олії, буквально 2-3 хвилини. Додайте сухі трави, якщо використовуєте. Але вони можуть забити ніжний смак молодої городини.
Наріжте капусту і додайте її разом із обсмаженими овочами в каструлю, посоліть та поперчіть. Варіть 5-7 хвилин після закипання. Киньте дрібно нарізану зелень та подрібнений часник, вимкніть вогонь та дайте борщу настоятись. Всі знають, що борщ стає смачнішим, коли настоїться. Подавайте із сметаною.
Французька столиця очолила рейтинг найкомфортніших для дітей міст Європи. Дослідження Clean Cities Campaign оцінило 36…
В Україні змінилися правила військового обліку: тепер чоловіки, які вважали себе офіційно знятими з обліку,…
В Україні окрема категорія пенсіонерів може отримувати щомісячну надбавку до пенсії у розмірі понад 800…
Президент Росії Володимир Путін не буде присутній на саміті країн БРІКС у Бразилії наступного тижня.…
Президент США Дональд Трамп провів переговори з Володимиром Зеленським на полях саміту НАТО в Гаазі.…
Мітингувальники звинуватили владу у розкраданні допомоги й закликали зупинити корупцію. Люди перекрили вулицю, озвучили вимоги…