Рецептів борщу є неймовірна кількість. І кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але борщ можна приготувати і влітку. З молодих овочів борщ виходить ніжним та з пікантним смаком. Тут краще не засипати багато спецій, щоб нічим не перебити смак городини. Рецептом поділились на сайті Zaxid.
Інгредієнти:
Всі овочі добре вимийте. Картоплю, буряк та моркву делікатно почистіть, не зрізаючи багато. Поріжте буряк та половину бадилля шматочками. Картоплю та кабачок нарізати кубиками. Моркву нарізати кружечками. Корінь петрушки залишити як є.
Всі овочі киньте у воду (приблизно 3-3,5 л) та варіть 10 хвилин на середньому вогні.
Поріжте кільцями цибулю, помідори бланшируйте та зніміть шкірку, поріжте кубиками. Обсмажте цибулю та помідори на олії, буквально 2-3 хвилини. Додайте сухі трави, якщо використовуєте. Але вони можуть забити ніжний смак молодої городини.
Наріжте капусту і додайте її разом із обсмаженими овочами в каструлю, посоліть та поперчіть. Варіть 5-7 хвилин після закипання. Киньте дрібно нарізану зелень та подрібнений часник, вимкніть вогонь та дайте борщу настоятись. Всі знають, що борщ стає смачнішим, коли настоїться. Подавайте із сметаною.
Після інавгурації Дональда Трампа Меланія Трамп рідко з’являється у Вашингтоні, віддаючи перевагу проживанню в Трамп-тауері…
Україна зараз займає позицію з найнижчою мінімальною заробітною платою в Європі — лише 170 євро…
Українським пенсіонерам можуть призупинити виплати через просту помилку. Хто ризикує на якийсь час залишитися без…
Не всіма паперовими грошима українці можуть скористатися. Деякі купюри гривень не приймуть касири супермаркетів, підприємств і навіть…
Уряд України та представники МВФ обговорили, як збільшити доходи до бюджету на 2026 рік. Серед…
Неявка за повісткою загрожує штрафом - від 17 до 25,5 тисяч гривень. Чи настане відповідальність,…