Активно триває сезон консервації. Ділимось рецептом консервованого салату, який став улюбленою заготівлею для багатьох поколінь українців.
Ця закуска має чимало варіацій — з морквою, помідорами, різними наборами спецій тощо. “Телеграф” ділиться класичним рецептом, у якому немає інших овочів, крім огірків та цибулі. Приготувати його можна за один день, не витрачаючи зайвий час. Оптимально закривати “Ніжинський” у півлітрові банки — так можна за раз з’їсти баночку.
У дитячих садках зʼявляться чергові, сезонні, вечірні та групи вихідного дня. Залишати дітей на додатковий…
Величезний окунь за окликом Бубба став першою рибою, яка пережила хіміотерапію. Про це пише Книга рекордів Гіннеса.…
Космос це вакуум, у якому, здавалося б, не можуть існувати частинки, що передають запахи. Однак…
В Україні триває загальна мобілізація та воєнний стан. Чоловіки призовного віку отримують повістки та проходять…
У відомого британського музиканта та володара п'яти премій "Греммі" Елтона Джона погіршується стан здоров'я. Як повідомляє видання Daily…
У світі шоубізнесу зовнішність часто відіграє ключову роль у кар'єрі зірок. Бажання відповідати ідеалам краси…