Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.
Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.
Викривачів випадків відмивання коштів на підприємствах захистять, а покарання за протидію суб’єкту первинного фінансового моніторингу…
У квітні 2025 року ціни на однокімнатні квартири на вторинному ринку зросли в більшості областей, зокрема на 12%…
У травні 2025 року українським пенсіонерам не варто очікувати на масове підвищення пенсійних виплат. Однак…
Успішний бізнес починається не лише з ідеї, але і з влучного моменту. Буває, що момент…
В Україні банківські перекази з картки на картку можуть стати підставою для нарахування податків. Згідно…
Холодна погода протримається в Україні щонайменше до кінця наступного тижня. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. «Найближчими днями…