За вікном — рання весна, час традиційного авітамінозу та занепаду сил. Щоб наситити свій організм вітамінами, рекомендуємо приготувати дуже корисний, поживний, але водночас низькокалорійний овочевий салат за рецептом кулінарної блогерки Христини Азізян.
Інгредієнти:
Для заправки:
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти помити, почистити. Капусту нашаткувати, огірки та редис порізати кільцями або півкільцями, білки — кубиками.
Для заправки жовтки натерти на дрібній тертці, змішати їх з іншими інгредієнтами і заправити цією сумішшю салат.
Він виходить дуже смачним і абсолютно не шкодить фігурі.
Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…
Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…
Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…
Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…
Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…
Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…