Спагеті болоньєзе є фаворитом багатьох людей і його легко приготувати вдома завдяки простоті рецепту. Проте мішленівський шеф-кухар Пол Фостер стверджує, що для приготування ідеальної пасти потрібно додати один інгредієнт – молоко.
“Цей рецепт заснований на моїх кулінарних знаннях, моїй ностальгії, а також на моєму досвіді використання оригінальних рецептів у Болоньї”, – цитує його слова Mirror.
Спочатку дрібно нарізаються цибуля, селера та морква. Часник та чебрець також треба подрібнити.
Потім усі ці інгредієнти додають у сковороду з гарячою оливковою олією з щедрою дрібкою солі. Туди треба перемістити овочі й готувати їх 3-4 хвилини. Потім додати часник з чебрецем і готувати ще 2 хвилин.
Відкладаємо їх в сторону, а на сковороді обсмажуємо яловичо-свинячий фарш, постійно помішуючи. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте трохи червоного вина і дайте суміші загуснути. Додайте трохи томатного пюре і підсмажену овочеву суміш. Туди ж переміщуємо кілька консервованих помідорів і вливаємо курячий бульйон.
“Воно буде досить рідким, тому вам потрібно повільно варити його близько трьох годин, щоб зменшити його та сконцентрувати, щоб він став густим і глянцевим”, – каже Пол.
Молоко треба давати в самому кінці замість вершків. Воно надасть соусу кремову текстуру. Після цього можна приправляти.
Пенсійні виплати в Україні призначаються людям похилого віку, які досягли конкретного віку та страхового стажу.…
В Україні триває мобілізація, і робота військово-лікарських комісій (ВЛК) викликає все більше запитань. Народний депутат…
Клієнти Ощадбанку зіткнулися з несподіваними змінами – банк суттєво обмежив ліміти на грошові перекази, змусивши…
Україна прагне завершити війну цього року, але Путін хоче її продовження, заявив глава МЗС України Андрій Сибіга…
Українських підприємців очікують серйозні зміни в системі оподаткування. Міністерство фінансів підтвердило плани підвищення податкового навантаження…
Українці шоковані новими цінами на фрукти, зокрема на яблука та виноград, які стрімко зростають. Якщо…