Спагеті болоньєзе є фаворитом багатьох людей і його легко приготувати вдома завдяки простоті рецепту. Проте мішленівський шеф-кухар Пол Фостер стверджує, що для приготування ідеальної пасти потрібно додати один інгредієнт – молоко.
“Цей рецепт заснований на моїх кулінарних знаннях, моїй ностальгії, а також на моєму досвіді використання оригінальних рецептів у Болоньї”, – цитує його слова Mirror.
Спочатку дрібно нарізаються цибуля, селера та морква. Часник та чебрець також треба подрібнити.
Потім усі ці інгредієнти додають у сковороду з гарячою оливковою олією з щедрою дрібкою солі. Туди треба перемістити овочі й готувати їх 3-4 хвилини. Потім додати часник з чебрецем і готувати ще 2 хвилин.
Відкладаємо їх в сторону, а на сковороді обсмажуємо яловичо-свинячий фарш, постійно помішуючи. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте трохи червоного вина і дайте суміші загуснути. Додайте трохи томатного пюре і підсмажену овочеву суміш. Туди ж переміщуємо кілька консервованих помідорів і вливаємо курячий бульйон.
“Воно буде досить рідким, тому вам потрібно повільно варити його близько трьох годин, щоб зменшити його та сконцентрувати, щоб він став густим і глянцевим”, – каже Пол.
Молоко треба давати в самому кінці замість вершків. Воно надасть соусу кремову текстуру. Після цього можна приправляти.
Майже 150 тисяч українців, які не платили аліменти понад три місяці, втратили право виїзду за…
Кабінет Міністрів України ухвалив новий список платних послуг, які відтепер зможуть офіційно надавати державні та…
Цього тижня погода в Україні буде мінливою — з короткочасними дощами, грозами та справжнім літнім…
Чоловіки, які не стали на облік або не впорядкували документи, зможуть тимчасово уникнути мобілізації. Їм…
Українські спецслужби проводять масштабну спецоперацію проти зрадників у власних лавах. Один із детективів Національного антикорупційного…
Жителі Полтавщини, Кіровоградщини та Черкащини можуть отримати солідну фінансову підтримку від міжнародної організації. Естонська рада…