Суддя кулінарного шоу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачну українську альтернативу трендовій дубайській шоколадці.
Замість тіста катаіфі “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво приготував ниткоподібні млинці, а замість фісташкової пасти використав згущене молоко, і вийшло навіть смачніше за оригінал.
Для приготування дубайського шоколаду по-українськи “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
Спершу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво готує тонесенькі млинці, які замінять нам тісто катаіфі. Для тіста змішуємо до однорідності просіяне борошно з сіллю, яйцем, водою та олією, щоб не було грудочок.
Тісто переливаємо в кондитерський мішок та на розігрітій пательні смажимо тоненькі млинці у вигляді ниточок. Ці млинці дрібно нарізаємо, а потім обсмажуємо на вершковому маслі до золотистості.
До обсмаженого тіста “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво додає згущене молоко та перемішує – це буде наша начинка.
Чорний і молочний шоколад окремо розтоплюємо на водяній бані. У форму для шоколаду “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво рівномірно наливає розтоплений чорний шоколад, потім викладає начинку, а зверху заливає її молочним шоколадом.
Даємо шоколадці застигнути в холодильнику і можна насолоджуватися.
Українцям розповіли, хто може отримати одразу 10 виплат під час виходу на пенсію у 2025 році.…
Де вигідно розмістити депозит навесні 2025 року? В яких банках найвищі процентні ставки та які…
Британія та інші європейські країни відмовляться від планів щодо відправки тисяч військових до України в…
Президент України Володимир Зеленський заявив, що випадки насильницької мобілізації є поодинокими та не мають системного…
Питання про зв'язок між оральним сексом та ризиком розвитку раку викликає значний інтерес та занепокоєння.…
У Харківському ТЦК нагадали про важливу, але резонансну тему — військовий облік для жінок. Йдеться…