Суддя кулінарного шоу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачну українську альтернативу трендовій дубайській шоколадці.
Замість тіста катаіфі “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво приготував ниткоподібні млинці, а замість фісташкової пасти використав згущене молоко, і вийшло навіть смачніше за оригінал.
Для приготування дубайського шоколаду по-українськи “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
Спершу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво готує тонесенькі млинці, які замінять нам тісто катаіфі. Для тіста змішуємо до однорідності просіяне борошно з сіллю, яйцем, водою та олією, щоб не було грудочок.
Тісто переливаємо в кондитерський мішок та на розігрітій пательні смажимо тоненькі млинці у вигляді ниточок. Ці млинці дрібно нарізаємо, а потім обсмажуємо на вершковому маслі до золотистості.
До обсмаженого тіста “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво додає згущене молоко та перемішує – це буде наша начинка.
Чорний і молочний шоколад окремо розтоплюємо на водяній бані. У форму для шоколаду “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво рівномірно наливає розтоплений чорний шоколад, потім викладає начинку, а зверху заливає її молочним шоколадом.
Даємо шоколадці застигнути в холодильнику і можна насолоджуватися.
Впровадження нових термінів явки військовозобов'язаних може призвести до серйозних проблем у системі військового обліку та…
Міністр оборони Південної Кореї Кім Йон Хен під час слухань у парламенті повідомив, що КНДР,…
Ізраїльські війська зруйнували тунель угрупування «Хезболла», який приблизно на 10 метрів заходив на територію Ізраїлю…
У Києві помітили аномальне цвітіння фруктових дерев. Мешканці столиці діляться у Мережі знімками, як у дворах між…
Затриманого у Молдові росіянина Дмитра Чистіліна, який є одним з ідеологів війни проти України, заарештували до…
З 2 жовтня в Україні набула чинності нова постанова Кабінету Міністрів щодо бронювання працівників державних…