Суддя кулінарного шоу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачну українську альтернативу трендовій дубайській шоколадці.
Замість тіста катаіфі “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво приготував ниткоподібні млинці, а замість фісташкової пасти використав згущене молоко, і вийшло навіть смачніше за оригінал.
Для приготування дубайського шоколаду по-українськи “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
Спершу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво готує тонесенькі млинці, які замінять нам тісто катаіфі. Для тіста змішуємо до однорідності просіяне борошно з сіллю, яйцем, водою та олією, щоб не було грудочок.
Тісто переливаємо в кондитерський мішок та на розігрітій пательні смажимо тоненькі млинці у вигляді ниточок. Ці млинці дрібно нарізаємо, а потім обсмажуємо на вершковому маслі до золотистості.
До обсмаженого тіста “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво додає згущене молоко та перемішує – це буде наша начинка.
Чорний і молочний шоколад окремо розтоплюємо на водяній бані. У форму для шоколаду “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво рівномірно наливає розтоплений чорний шоколад, потім викладає начинку, а зверху заливає її молочним шоколадом.
Даємо шоколадці застигнути в холодильнику і можна насолоджуватися.
Нардепка Мар’яна Безугла планує долучитися до акцій протесту, що відбудуться сьогодні. Вона підкреслює, що не…
Джо Байден готує книжку про своє президентство. Він вже домовився з видавцем і підписав контракт…
Під крижаним покривом Антарктиди ховаються структури, про існування яких досі не здогадувалися. Дослідники виявили вражаючу…
Україна опинилася між двома джерелами загроз. Поряд із російською агресією зростає занепокоєння з приводу дій…
В Україні не передбачено мобілізацію чоловіків, яким виповнилося понад 60 років. Такі громадяни вважаються непридатними…
Уряд Молдови домагається повернення Володимира Плахотнюка з Греції, де його затримали за запитом Інтерполу. Генпрокуратура…