Тушкована капуста – дуже проста страва, яка елементарно готується і при цьому може бути відмінним доповненням до каш, пюре. Її можна як смажити на сковороді, так і тушкувати в каструлі та духовці з овочами та м’ясом.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з м’ясом та томатним соусом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М’ясо обсмажте 2-3 хвилини на сильному вогні.
2. Після цього додайте нарізану цибулю, моркву та нарізану капусту. Перемішайте, додайте спеції та томатну пасту.
3. Готуйте декілька хвилин, після чого влийте воду. Вода має наполовину покривати капусту.
4. Тушкуйте 30 хвилин до готовності.
Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…
Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…
Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…
В Україні через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання, вводилися екстрені…
Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.
Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.