Це дуже простий рецепт пиріжків. Особливо зараз, коли спека спала, вже можна користуватися духовкою і витратити трохи більше часу на кухні. У цьому рецепті використовується готове дріжджове тісто, тож вам потрібно буде приділити час тільки начинці. Але ви завжди можете скористатися одним із наших рецептів і зробити тісто самостійно. Розповідаємо, як приготувати ці смачні пиріжки.
Інгредієнти:
Заздалегідь повністю розморозьте тісто. Розігрійте духовку до 180 °С. Розділіть тісто на 12-14 рівних частин. Скачайте кожну в кульку.
Тонко наріжте капусту на невеликі шматочки. Нагрійте в сотейнику вершки, додайте капусту, посоліть, перемішайте і тушкуйте на мінімальному вогні під кришкою 10 хв, потім відкрийте кришку і випаруйте рідину.
Яйця зваріть круто. Остудіть під холодною водою, очистіть і дрібно наріжте. Додайте в капусту, поперчіть, ще посоліть за потреби, перемішайте й остудіть начинку.
Застеліть деко папером для випікання. Розкачайте кожну кульку тіста в корж, у центр викладіть ложку начинки. Гарненько защипніть краї. Викладіть пиріжки швом донизу на деко і дайте їм постояти в теплому місці 20 хв.
Змастіть пиріжки сумішшю жовтків із вершками та випікайте приблизно 25 хв. Подавайте остиглими.
У таку начинку можна додати гриби, солодкий перець, морквину, м’ясо, сир або шинку.
В Україні мобільним операторам доручили обладнати станції зв'язку так, щоб у користувачів було до 10…
Як зазначає адвокат Оксана Доготер, під час перевірок актуальності військових документів звертається увага не тільки…
Прибиральники пляжу на острові Борнхольм (Данія) спершу вирішили, що знайшли гігантського морського змія. Але це…
Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що американський бізнесмен і засновник компанії Tesla відключив подарований йому електромобіль-пікап Cybertruck.…
Є проблема, яку нечасто обговорюють відкрито, але вона існує: багато мобілізованих чоловіків в українській армії…
Командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов на позивний "Філя" розкритикував українські фортифікації на передовій. Окрім природного…