П’ять квартир, два будинки, дев’ять ділянок: журналіст розповів, чим володіє мати Гетманцева

Матір голови Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева Олена володіє величезною кількістю дорогої нерухомості у Києві, Київській області та Ірпені. І, поки сам Гетманцев веде активно боротьбу з онлайн-казино, його найближча родичка, швидше за все, не має наміру до значних самопожертв. Це підтверджується її численними статками на мільйони гривень.

Перелік майна матері Данила Гетманцева – Олени Дмитрівни – оприлюднив журналіст-розслідувач Василь Крутчак. Він підкреслив, що матір Гетманцева зосередилась за добробуті й активно обростає статками на відміну від “жертовної” боротьби з азартними іграми в Інтернеті її сина. 

“Наприклад мама Гетманцева є власницею квартири в Києві, трьох квартири під Києвом в с. Чайки, однієї квартири в м. Ірпінь та двох приватних будинків в с. Велика Мотовилівка, фастівського району. А ще у власності Олени Дмитрівни є девʼять земельних ділянок”, – пише журналіст. 

За словами Крутчака, останньою покупкою матері Гетманцева була квартира, яку придбали 28 грудня 2022 року та земельна ділянка, яку придбали у війну – 06 лютого 2023 року.

Гетманцев хоче перевести ФОПи на загальну систему оподаткування

За словами голови податкового комітету Гетманцева, малих українських підприємців (ФОПів) планують перевести на загальну систему оподаткування. Це стосується тих, хто наразі перебуває на “спрощенці”. Влада хоче зробити так, аби ніяких спрощених систем не було.

Також ми писали, що Гетманцев анонсував урядову ініціативу зі збільшення податкових надходжень до бюджету. Зробити це Кабмін планує, зокрема, за рахунок запровадження військового збору для ФОП. Загалом наразі Мінфін хоче залучити ще 44 млрд гривень у вигляді податків.

Ольга Степанова

Recent Posts

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

4 хв. ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

15 хв. ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

23 хв. ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

34 хв. ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

43 хв. ago

“Любов переможе”: депутатка Марія Мезенцева вийшла заміж

34-річна українська депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж та показала весільні кадри. Фото…

55 хв. ago