“У будь-який час, у будь-якому місці”: Трамп викликав Байдена на дебати і вже отримав відповідь

У середу, 6 березня, кандидат у президенти США Дональд Трамп викликав чинного главу країни Джо Байдена на дебати. Раніше колишній президент США ухилився від п’яти дебатів зі своїми політичними опонентами.

“Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, які є життєво важливими для США та їх громадян. Я закликаю до проведення дебатів у будь-який час, у будь-якому місці”, — цитує Bloomberg слова Трампа.

Зазначається, що раніше Трамп відмовився від участі у дебатах із п’ятьма своїми суперниками. Це викликало шквал критики з боку колишнього кандидата Кріса Крісті, який у своїй рекламі назвав Трампа “куркою та невдахою”.

У ході передвиборчих перегонів Трамп критикував Байдена за помилки у його висловлюваннях і за те, що той кілька разів спіткнувся під час ходьби. Однак і сам Трамп далеко не бездоганний: нещодавно він переплутав свою суперницю Ніккі Хейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі.

“Я знаю, що Дональд Трамп бажає уваги та намагається розширити свою популярність поза базою MAGA. Якщо він так прагне бачити президента Байдена у прайм-тайм, йому не треба чекати! Він може приєднатися до десятків мільйонів американців, які завтра ввечері налаштуються на перегляд State of the Union“, — заявив представник Байдена Майкл Тайлер.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як зарахувати дитину до школи у Польщі: деталі

Війна, яку розпочала Росія, змусила багатьох українців виїхати за кордон. Деякі з них отримали тимчасовий…

15 хв. ago

РФ атакувала три теплоелектростанції ДТЕК

У ніч на 8 травня Росія обстріляла три теплоелектростанції ДТЕК.

23 хв. ago

Сі Цзіньпін  зробив заяву щодо війни в Україні

Голова КНР Сі Цзіньпін під час візиту до Франції заявив, що Китай відіграє активну роль…

37 хв. ago

ТОП-5 причин регулярно оновлювати систему смартфона

Потурбуватися про безпеку варто не тільки віддаючи чи продаючи старий смартфон. Нехтування оновленнями програмного забезпечення…

47 хв. ago

Російські пропагандисти знущалися з Лукашенка

У Білорусі стартували ядерні навчання із застосуванням авіаційного компонента – штурмовиків «Су-25».

57 хв. ago

Штрафувати зможуть кожного? Що не так з новими вимогами ТЦК

На порушників військового обліку очікує істотне посилення покарання – адміністративні штрафи можуть виписувати за будь-яке порушення правил…

1 годину ago