Categories: Погода

Завтра в Україні можливий мокрий сніг, – синоптик Діденко

4 квітня в Україні буде найхолодніший день з найближчої перспективи. Можливий навіть мокрий сніг. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

“У північних та західних областях України навіть вдень температура повітря не перевищуватиме +6…+11 градусів”, – каже вона.

У центральній частині України, за словами синоптика, погода буде строкатою. Так, на Вінниччині та Полтавщині очікується +8…+12 градусів. На Черкащині та в Кропивницькому з районами +12…+17 градусів, а на Дніпропетровщині повітря прогріється до +19 градусів.

У харківській області буде +10…+14, на донеччині – до +18, а на Луганщині – до +20. У південній частині, за прогнозом Наталки Діденко, очікується +15…+20 градусів.

“Опади найбільш ймовірні на півночі, заході та на північному сході України – дощ, місцями можливий мокрий сніг”, – попереджає синоптик. На решті території України, за її даними, буде без опадів.

Вітер 4 квітня в Україні буде помірним, тільки на північному сході можливі пориви до 15-20 м/с. “Пилові масиви з Сахари залишають нашу територію”, – каже експерт з погоди.

Погода у Києві – прогноз синоптика

“У Києві 4-го квітня очікується найхолодніший день”, – каже Наталка Діденко. Температура, за її даними, очікується не вище +8…+10 градусів, вранці місцями пройде дощ, а вдень вже буде без істотних опадів.

“Надалі температура повітря підвищуватиметься. Але завтра одягніться тепліше”, – акцентувала синоптик.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

4 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

6 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

7 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

10 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

11 хв. ago