Categories: Погода

Завтра в Україні можливий мокрий сніг, – синоптик Діденко

4 квітня в Україні буде найхолодніший день з найближчої перспективи. Можливий навіть мокрий сніг. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

“У північних та західних областях України навіть вдень температура повітря не перевищуватиме +6…+11 градусів”, – каже вона.

У центральній частині України, за словами синоптика, погода буде строкатою. Так, на Вінниччині та Полтавщині очікується +8…+12 градусів. На Черкащині та в Кропивницькому з районами +12…+17 градусів, а на Дніпропетровщині повітря прогріється до +19 градусів.

У харківській області буде +10…+14, на донеччині – до +18, а на Луганщині – до +20. У південній частині, за прогнозом Наталки Діденко, очікується +15…+20 градусів.

“Опади найбільш ймовірні на півночі, заході та на північному сході України – дощ, місцями можливий мокрий сніг”, – попереджає синоптик. На решті території України, за її даними, буде без опадів.

Вітер 4 квітня в Україні буде помірним, тільки на північному сході можливі пориви до 15-20 м/с. “Пилові масиви з Сахари залишають нашу територію”, – каже експерт з погоди.

Погода у Києві – прогноз синоптика

“У Києві 4-го квітня очікується найхолодніший день”, – каже Наталка Діденко. Температура, за її даними, очікується не вище +8…+10 градусів, вранці місцями пройде дощ, а вдень вже буде без істотних опадів.

“Надалі температура повітря підвищуватиметься. Але завтра одягніться тепліше”, – акцентувала синоптик.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

1 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

10 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

17 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

22 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

29 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

39 хв. ago